in , , , ,

"Ράγισαν" καρδιές στο σινεμά Χριστίνα για την Ελπίδα![VIDEO&PICS]

Την 1η Σεπτέμβρη το “Alegria Dance Studio” πραγματοποίησε την προβολή της κατά γενική ομολογία πετυχημένης παράστασης “Burlesque” στο θερινό σινεμά Χριστίνα. Αρκετοί φίλοι και γνωστοί αλλά και συμμετέχοντες της παράστασης βρέθηκαν στο όμορφο καλλιτεχνικό χώρο του Αγίου Νικολάου και (ξανα)έζησαν τις όμορφες στιγμές εκείνης της βραδιάς.

3-9-alegria-1

Η παράσταση ήταν εξολοκλήρου αφιερωμένη στην αδικοχαμένη Ελπίδα, το κορίτσι που έφυγε πριν περίπου ένα μήνα ξαφνικά ένα μεσημέρι,  βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρη την πόλη, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε καταφέρει να κάνει πολλούς φίλους και γνωστούς, ούσα ενεργό μέλος σε αρκετές καλλιτεχνικές και όχι μόνο ομάδες στον Άγιο Νικόλαο.

3-9-alegria-4

Σε κάθε της χορευτικό, θεατρικό ακόμα και απλή συμμετοχή στην παράσταση, την ώρα της προβολής επικρατούσε μια παγωμάρα, μία περίεργη ησυχία, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που δε μπορούσαν ακόμα να πιστέψουν πως το κορίτσι που έβλεπαν στην οθόνη δεν είναι πια εδώ δίπλα τους, με αρκετούς να μη μπορούν συγκρατήσουν τα δακρυά τους, όμως με όλο το κοινό να καταχειροκροτεί σε κάθε της εμφάνιση.

3-9-alegria-3

Πραγματικά το βράδυ της Πέμπτης “ράγισαν” καρδιές,  όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελπίδα θα μείνει για ΠΑΝΤΑ στις καρδιές όλων…

3-9-alegria-2

Ν.Μ.