in

Πρώτο κουδούνι για το 1ο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου [VIDEOS – PICS]

Το πρώτο κουδούνι για τα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου χτύπησε σήμερα το πρωί στις 9. Αρκετοί γονείς παραβρέθηκαν στον αγιασμό για τη νέα χρονιά, στηρίζοντας με την παρουσία τους τα παιδιά στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.
Η διευθύντρια του 1ου δημοτικού Κρυσταλλένια Λιανά καλωσόρισε παιδιά, γονείς και συνάδελφους, τονίζοντας πως για την ομαλή πορεία και την ευημερία του σχολείου χρειάζεται η συνεργασία όλων των μελών της. Μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια και με αγάπη προς τα παιδιά, ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά ενώ έδωσε το σύνθημα σε όλους τους μαθητές για τη στήριξη στα εμφανώς…τρακαρισμένα “πρωτάκια”.
Το λόγο πήρε η αποχωρήσασα μετά από τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Καροφυλάκη Χρύσα, η οποία επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας γονέων, δασκάλων και μαθητών για την ευημερία και σωστή λειτουργία του σχολείου, παροτρύνοντας συγχρόνως όλους τους γονείς να γίνουν ενεργοί για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Για τη συνέχεια η εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Βεληβασάκη Έφη αφού “ανέβασε” ψυχολογικά τα “πρωτάκια”, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές για μια επιτυχημένη χρονιά και στους γονείς να έχουν δύναμη και υπομονή.
Τέλος, ο Μανώλης Φιλανδαράκης, εκπρόσωπος της Τροχαίας Αγίου Νικολάου, επέστησε την προσοχή όλων στην οδήγηση στους δρόμους γύρω από το σχολείο, καθώς και για την απαραίτητη χρήση κράνους και ζώνης από τους ίδιους και τα παιδιά.