in

Πρώτη συνάντηση των Φυσικών της Κρήτης

Το Σάββατο 27 Γενάρη πραγματοποιήθηκε η πρώτη για την χρονιά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φυσικών Κρήτης . Κυρίαρχο θέμα και για την νέα χρονιά είναι η ευρύτερη συζήτηση για τις αλλαγές στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το περιεχόμενο των αναλυτικών προγραμμάτων Φυσικής σε αυτή. Ο Σύλλογος για το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε διαδικασίες διαβούλευσης με τα μέλη του προγραμματίζοντας να πραγματοποιήσει ανοικτέ συναντήσεις σε όλους τους Νομούς της Κρήτης με τους συναδέλφους Φυσικούς.
Τον Μάρτη θα υπάρξει συμμετοχή του Συλλόγου στο 17ο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την βέλτιστη δυνατή συνεννόηση ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους και φορείς εκπροσώπησης τους. Στα παραπάνω πλαίσια ο Σύλλογος θα στηρίξει με κάθε μέσο τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής που θα οργανώσουν από κοινού η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και η Ελληνική Εταιρία Φυσικής για την επιστήμη και την εκπαίδευση. Παράλληλα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Παγκρήτιος διαγωνισμός κατασκευών Φυσικής και καλούμε συναδέλφους όλης της Κρήτης σε Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ να τον πλαισιώσουν με την συμμετοχή των μαθητών τους.
Καλούμε τους συναδέλφους Φυσικούς της Κρήτης και το 2018 να συνεχίσουμε όλοι μαζί την πετυχημένη πορεία που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος μας στα πρώτα δύο χρόνια από την ίδρυση του!
Καλή Χρονιά
Για τον Σύλλογο Φυσικών Κρήτης
Το Διοικητικό Συμβούλιο