in , , ,

"Πρόωρα" στο Δημοτικό τα νηπιαγωγάκια

Ανέβηκαν επίπεδο οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Νεάπολης και έφτασαν…στο Δημοτικό, που βρίσκεται μερικά σκαλοπάτια πιο πάνω από το σχολείο τους.
«Πώς και πώς περιμέναμε όλοι μας, νηπιαγωγοί και μαθητές στο 1ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης να ανέβουμε για τελευταία φορά στο 1ο Δημοτικό, πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς για τις αποχαιρετιστήριες δραστηριότητές μας!
Με απερίγραπτη ανυπομονησία, αθλητικά ρούχα και καπελάκια ηλίου, καθώς είχαμε καιρό πριν προετοιμαστεί ψυχολογικά, πήραμε το γνωστό δρόμο προς τα πάνω και ανεβήκαμε για άλλη μια φορά τις σκάλες, που θα μας ανοίξουν μια καινούρια πόρτα στη ζωή μας από τη νέα σχολική χρονιά.
Εκεί μας περίμενε ο Νίκος Παπαδούλης, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού, μας υποδέχτηκε όλο ενθουσιασμό και παρέα με τους μεγαλύτερους μαθητές της Ε΄ Τάξης, ανέλαβαν να μας εξηγήσουν τα μυστικά του μαθήματος της Γυμναστικής, καθώς και να μας δείξουν πολλά στοιχεία παιχνιδιών, που έπαιξαν μαζί μικροί και μεγάλοι, με πολλή χαρά, ενθουσιασμό και προπάντων… κίνηση!!!
Για τα νηπιαγωγάκια αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική και γέμισε το μυαλό τους με προσμονή για όσα θα ζήσουν του χρόνου στο νέο τους σχολείο!», ανέφερε η Προϊσταμένη του σχολείου κ. Ζωή Ντακούλα.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού κ. Μαρία Πρατσίνη. Περιέγραψε στους μικρούς μαθητές κάποιες δραστηριότητες ρουτίνας για του χρόνου και τους ξενάγησε στους χώρους που είχαν μείνει ανεξερεύνητοι από τις άλλες, συχνότατες επισκέψεις.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ