in , ,

Προσφορές των περιπτερούχων για τα παιδιά της Παιδόπολης [VIDEO]

Με μια κλούβα με μπισκότα, σοκολάτες, κρουασάν, χυμούς, αναψυκτικά, αλλά και γραφική ύλη έφτασαν την Τρίτη το απόγευμα οι ιδιοκτήτες των περιπτέρων Δήμου Αγίου Νικολάου στην Παιδόπολη Νεάπολης. Όλοι μαζί, σε συνεργασία με τις διάφορες εταιρίες που τους προμηθεύουν με προϊόντα, αλλά και εταιρίες καπνού, που προσέφεραν χρήματα για την αγορά των σχολικών ειδών.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον εκπρόσωπο του σωματείου των περιπτερούχων και καπνοπωλών Κρήτης στο νομό Λασιθίου κ. Γιάννη Παπαδάκη. Οι συνάδελφοί του ανταποκρίθηκαν όπως και οι εταιρίες που συνεργάζονται μαζί τους και έτσι η αποστολή των ειδών ολοκληρώθηκε με τα χαμόγελα και τα «ευχαριστώ» των παιδιών να δείχνουν το πόσο πολύ χρήσιμες και πολύτιμες είναι παρόμοιες πρωτοβουλίες.
«Όλα έγιναν γρήγορα από όλους, καθώς κανείς από όσους ρωτήθηκαν δεν είπε “όχι” και έτσι συγκεντρώθηκε όλο το υλικό. Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν και επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα τον επιχειρηματία Κώστα Ρουμπελάκη που βοήθησε με την μεταφορά των ειδών, αλλά και τον συνεργάτη του Αντώνη Μαρκάκη που φρόντισε για την αποθήκευση και την συλλογή όλων των προσφορών. Μακάρι να είμαστε καλά και του χρόνου ώστε να συγκεντρώσουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα για τα παιδιά εδώ», σημείωσε ο κ. Παπαδάκης.
Στην Παιδόπολη παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη. Ευχαρίστησε τους επαγγελματίες και πρόσθεσε: «Είναι τιμή τους η ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας. Η κίνησή τους είναι παράδειγμα προς μίμηση, που πολλοί πρέπει να ακολουθήσουν. Ειδικά στις μέρες που περνάμε το να δίνεις σε μικρά παιδιά αυτά που θέλουν και τους λείπουν είναι πολύ σημαντικό. Συγχαίρω τους περιπτερούχους και τους ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή τους την πράξη». Ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαρά.
Τα παιδιά με ένα στόμα και μια φωνή είπαν «ευχαριστούμε» και ανταπέδωσαν τις ευχές των επισκεπτών τους.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ