in , , , , ,

Κοντά στα παιδιά της Παιδόπολης Νεάπολης ο Γιάννης Πλακιωτάκης. fotos – video

Με  τσάντες γεμάτες από αθλητικό υλικό και λαμπάδες εν όψει του Πάσχα επισκέφθηκε τα παιδιά στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού (Παιδόπολη) στη Νεάπολη, το απόγευμα της Κυριακής ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης  συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αφροδίτη και το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λασιθίου Γιώργο Μπαρμπούνη, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος στο Δ.Σ. της Παιδόπολης.
Ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας και είδε από κοντά τις εργασίες που έχουν γίνει μετά την ένταξη στο ΕΣΠΑ διαπιστώνοντας ότι το κτιριακό επίπεδο και αυτό των εγκαταστάσεων έχει βελτιωθεί ριζικά.
Μίλησε με τους εργαζόμενους αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά ακούγοντας από όλους ότι η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη ανάγκη είναι η πρόσληψη προσωπικού, κυρίως στις θέσεις του ψυχολόγου και των κοινωνικών λειτουργών.
Τα παιδιά αναγνώρισαν στο πρόσωπό του ένα συχνό επισκέπτη τους και τον ευχαρίστησαν για τη χειρονομία του: «Είστε από τους ανθρώπους  που βλέπουμε συχνά στους χώρους μας και σε όλες μας σχεδόν τις εκδηλώσεις και δείχνετε ότι μας νοιάζεστε και σας ευχαριστούμε για αυτό», του είπαν.
IMG_20160417_182958 p2 IMG_20160417_183244 p3 IMG_20160417_192340 p4


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ