in ,

Προσφορά στο Γ. Κωστάκη από τους «Νέους» και την ΑΕΝ

Ιδιαίτερα φιλικό και χαρούμενο ήταν το κλίμα στην συνεδρίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου των «Νέων Νεάπολης» καθώς μαζί τους στο σπιτάκι τους στο Δημοτικό Κήπο  βρέθηκε ο Γιώργος Κωστάκης.
Ο αθλητής που θα πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο παρέλαβε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης. Οι «Νέοι Νεάπολης» και η Αθλητική Ένωση της Νεάπολης διοργάνωσαν για την οικονομική ενίσχυσή του συναυλία με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη.
«Δεν έχω λόγια πραγματικά για να σας ευχαριστήσω», είπε ξανά ο Γιώργος σε όλα τα μέλη τόσο της ΑΕΝ όσο και των Νέων στη συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας, προσθέτοντας ότι πραγματικά αυτοί οι δύο σύλλογοι είναι ό,τι πιο ζωντανό και χρήσιμο υπάρχει στην περιοχή.
Τόσο ο πρόεδρος των «Νέων Νεάπολης» Γιώργος Τζένιος όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΝ Κώστας Καστελιανάκης αλλά και όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ευχήθηκαν στο Γιώργο καλή προετοιμασία και του είπαν πως μαζί του θα έχει και τις ψυχές όλων των υπολοίπων πλην της δικής του.
ΘΑΝΟΣ Κ.