in

Προλάβετεεεε! Πάει για…sold out η stand-up comedy παράσταση του Δ. Δημόπουλου στο ARODO στις 26/7

Ένας από τους κορυφαίους και διαχρονικούς stand-up comedian έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στο Arodo coffee beer & more…

Μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Δημόπουλο, με καριέρα άνω των 20 ετών, ο οποίος έρχεται στις 26/7 στην έδρα του stand-up comedy με έναν και μοναδικό σκοπό: να μας κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας!

Γενική είσοδος 8 ευρώ…

To σημείο ηλεκτρονικής προπώλησης είναι το viva.gr, ενώ το “μαγικό χαρτάκι” μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε απευθείας στο Arodo coffee beer & more όπου θα κλείσετε το τραπέζι σας…

Προλάβετε, τα εισιτήρια εξαντλούνται!!!

Εσύ θα μείνεις απ’ έξω;;;

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Δημόπουλο

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε την καλλιτεχνική του σταδιοδρομία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις «Νύχτες Κωμωδίας». Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων κα τη μεταγλώττιση.
Έχει γράψει το λιμπρέτο για τις όπερες «Το Λυκόφως των Χρεών», «ΑirRossini» και «Yasou Aida!» για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Σκηνοθέτησε τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Kafka-Fragmente», «Das Schubert Diploma» και «Νυχτερινά Τραγούδια», την οπερέτα «Σατανερί» καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις «Οι Ευνοούμενοι του Μίδα» και «Τσάικα!».

Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και την Εθνική Λυρική Σκηνή με τις μεταφράσεις του για τα έργα «Νυχτερίδα» και «Πιμπινόνε».

Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και είναι Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.