in , , , ,

Προβολές αλληλεγγύης απο τους ΝΕΟΥΣ Νεάπολης

Η τελευταία προβολή στο θερινό σινεμά των ΝΕΩΝ Νεάπολης στον Δημοτικό κήπο της πόλη ήταν αυτή που προσέλκυσε τον περισσότερο κόσμο.
Πάνω από 150 θεατές μικρό και μεγάλοι παρακολούθησαν την τρελοπαρέα της Μαδαγασκάρης στην ταινία που προβλήθηκε και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των θερινών προβολών του κοινωνικού σινεμά του πολιτιστικού συλλόγου των Νέων.

Σε όλες τις προβολές που προηγήθηκαν τα μέλη των ΝΕΩΝ αντί εισιτηρίου προέτρεπαν τους θεατές να αφήσουν στην είσοδο του χώρου των προβολών τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των φορέων της περιοχής που προσφέρουν φαγητό σε όσους δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Τα τρόφιμα που έχουν οι ΝΕΟΙ μαζέψει θα τα δώσουν στην Στέγη Αγάπης Νεάπολης όπου καθημερινά φροντίζει για την σίτιση δεκάδων αδύναμων οικονομικά πολιτών και στο δίκτυο Ελπίζω του ΟΚΥΔΑΝ όπου προσφέρει τις τσάντες αγάπης σε όλες τις οικογένειες της περιοχής δεν έχουν να λάβουν τα απαραίτητα.

Και με αυτή την πρωτοβουλία τα μέλη του συλλόγου προτάσσουν το κοινό καλό μπροστά από κάθε τι άλλο αποδεικνύοντας ξανά ότι οι δράσεις αλληλεγγύης μπορούν κάλλιστα να διοργανωθούν έχοντας δωρεάν ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

ΘΑΝΟΣ Κ.