in , ,

Πολύ μικρό για τα Χορωδιακά Σύνολα αποδείχτηκε το Σινέ Χριστίνα[VIDEOS&PICS]

Σε ένα κατάμεστο θερινό σινεμά Χριστίνα που δεν έπεφτε ούτε…καρφίτσα απόλαυσε το κοινό του Αγίου Νικολάου μια εξαίσια συναυλία το βράδυ της Παρασκευής.

Η Παιδική, Νεανική και Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου παρουσίασαν με λαμπρότητα τη μουσική βραδιά “Βίρα τις άγκυρες” υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου μαέστρου Μανωλη Κανακάκη και την μουσική υποστήριξη της Ελευθερίας Βαρδιδάκη(φλάουτο) και Αναστασίας Βαρδιδάκη(κόρνο)

Ακούστηκαν τραγούδια επηρεασμένα από εθνικές παραδόσεις σε γλώσσα ή διάλεκτο κορσική, βουλγαρική, ισπανική και αγγλική. Φυσικά από τις τοπικές παραδόσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ερωτόκριτος, ενώ αρκετά ήταν τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν σε σύνθεση Ανδριόπουλου.

Η βραδιά άφησε ικανοποιημένους άπαντες, αλλά με τη σκέψη πως μία επόμενη καλοκαιρινή συναυλία θα ήταν καλύτερο να γίνει στην πλαζ του ΕΟΤ ή σε κάποιον μεγαλύτερο χώρο, αφού στη συγκεκριμένη συναυλία τουλάχιστον 50 θεατές παρέμειναν όρθιοι για σχεδον 3 ώρες. Επιπλέον, ενώ ακούστηκαν εγκωμιαστικά σχόλια για το όμορφα “φρεσκοζωγραφισμένο” εξωτερικό μέρος του ΧΡΙΣΤΙΝΑ, στο εσωτερικό μέρος αντιθέτως χρειάζεται  ανακαίνιση για την διευκόλυνση των θεατών, αλλά και των ίδιων των συντελεστών, που προσπαθούν να παρουσιάσουν το έργο τους κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα της συναυλίας:

N.M.