in ,

Πολάκης: "Δέκα ακροδεξιοί και πέντε ΛΑΕτζήδες έκαναν σόου για τα κανάλια" – Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για ακροδεξιούς και υποστηρικτές της ΛΑΕ που προσπάθησαν να αμαυρώσουν την «εξαιρετική κουβέντα που έγινε στην Ιεράπετρα» κάνει ο λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της επεισοδιακής σύσκεψης στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook .
Διαβάστε το σχόλιο:
Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεραπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου ,την επιτροπή των κατοίκων ,το δήμαρχο ,τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου .Αναλυση του τι εχουμε κάνει μέχρι τωρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου ιεραπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.
Υ.γ το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν «φασαρία» δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
13-6-polakis_facebook
 
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τα επεισόδια εναντίον του Π. Πολάκη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας:
Καταδικάζουμε απερίφραστα τους προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς εναντίον του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους.
Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα.