in , ,

ΠΛΕΑΜ: Ευγνωμονούντες ευχαριστούμε

 
 
Κλείνοντας τον κύκλο των θερινών εκδηλώσεων και δράσεων και αισθανόμενοι την τιμή που μας επιδαψίλευσαν οι προσκεκλημένοι μας, οι φίλοι μας, τα μέλη μας και οι συμμετέχοντες σε ένα πρόγραμμα απαιτήσεων και προβληματισμού, εκφράζουμε δημόσιες ευχαριστίες:

  • Στους Δωρητές της Συλλογής Κεραμικών ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑ κ. Κρίτωνα και Ελένη Διαλυνά, στη συμβολή των οποίων χρωστάει το Μουσείο μας το άνοιγμά του έξω των τοπικών ορίων!
  • Στον Δ/ντή του Μουσείου Μπενάκη κ. Γιώργη Μαγγίνη, ο οποίος με τον γοητευτικό  λόγο και τη γνώση του μας κατέστησε κοινωνούς της ιδιαίτερης τέχνης της κεραμικής!
  • Στην κ. Αγνή Χλαπουτάκη και την οικογένειά της
  • Στους κ. Ροκαδάκη Γρηγόρη και Κωστή Μοδάτσο
  • Στη Φιλαρμονική Σητείας και το Σύλλογο Φίλων αυτής, την κ. Βέρα Περράκη, τον μαέστρο κ. Φουρναράκη Γιώργο και τον σκηνοθέτη κ. Νάσο Ζαγκότη
  • Στους κ. Τίτο και Ανδρέα Κούνδουρο
  • Στην κ. Δώρα Κοκολάκη
  • Στους κ. Αριστομένη Συγγελάκη και Δημήτρη Παπαγιαννάκη, που επανέφεραν στη μνήμη μας όσα δεν πρέπει να ξεχνούμε σήμερα περισσότερο από ποτέ. Δηλαδή τη φρίκη και την καταστροφή του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού!
  • Στον Αριστείδη Φούσκη και την κ. Νατάσσα Παπαδοπούλου- Τζαβέλλα, για τη μουσική τους επένδυση!

οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας συνετέλεσαν ουσιαστικά στην διοργάνωση υψηλού κύρους εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε ξεχωριστά τους φίλους οι οποίοι κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του Μουσείου σε όλες τις εκδηλώσεις, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την υποστήριξή τους στις πολιτιστικές πρωτοβουλίες μας, καθιστώντας το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Νεάπολης κοιτίδα πολιτισμού, αναζητήσεων και επικοινωνίας.
Ειδικά αναφέρουμε τους βουλευτές Λασιθίου, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Πετράκη, την Αντιδήμαρχο κ. Καρνιαδάκη, τους πρώην Δημάρχους κ. Χατζηδάκη, Μενεγάκη, Γαράκη, Χουρδάκη, Κουνενάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Κοκκίνη Κωστή και  Μανώλη Καραβελάκη, τους τοπικούς Συμβούλους Άννα Γουλιδάκη και Μανώλη Σπανάκη, τους πρώην βουλευτές Ν. Κοκκίνη και Μ. Χατζηνάκη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, την ΠΕΑΕΑ Αγ. Νικολάου, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου κ. Σοφιανού, τον Δ/ντή της Γαλλικής Σχολής κ. Φαρνού, τον αρχιτέκτονα Οδυσσέα Σγουρό, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νεάπολης κ. Παντιέρα.
Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές μας και κυρίως στην οικογένεια Ασημομύτη για τη συνδρομή τους σε όλες τις δράσεις!
Ευχαριστούμε τέλος τους χορηγούς μας ΠΑΟΔΑΝ και ανθοπωλείο Νούφαρο καθώς και τα ΜΜΕ Λασιθίου και Ηρακλείου για τη φιλοξενία των ανακοινώσεων μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΤΟ ΔΣ