in ,

Πεπόνης και Καλαντζάκης διαφύλαξαν την Ελευθεροτυπία, video

Στην σύσκεψη με τον υπουργό τουρισμού που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο επιμελητήριο του Αγίου Νικολάου μετά από τους χαιρετισμούς του υπουργού  όσο και του προέδρου του επιμελητηρίου αλλά και τους χαιρετισμούς των δημάρχων του νομού Λασιθίου που ήταν παρόντες στην αίθουσα ζητήθηκε από το γραφείο του υπουργού να αποχωρήσουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εκεί αντέδρασαν με το δικό τους τρόπο τόσο ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης όσο και ο δήμαρχος της Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης ζήτησαν τα μέσα ενημέρωσης να παραμείνουν και να καταγράψουν τις ερωτήσεις των εκπροσώπων των φορέων του νομού Λασιθίου ώστε να ενημερωθεί σωστά το τόπικο κοινο  γιαόγια όσα θα λεχθουν.

Ο κύριος Πεπόνης ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είμαστε τηλεαστέρες και θέλουμε τα τοπικά μέσα να παραμείνουν και να καταγράψουν όλα όσα θα πούμε.

Ο δε  κύριοςΚαλαντζάκης  είπε  ότι δενσ συνάδει με τον  χαρακτήρα της παρούσας  κυβέρνησης να αποκλείονται οι δημοσιογράφοι και έτσι έπεισαν τελικά τον υπουργό τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να παραμείνουν στην συνεδρίαση και να καταγράψουν όλες τις απόψεις. Ετσι και το fonien.gr είχε την ευκαιρία να καταγράψει όλες τις  εισηγήσεις  που ακούστηκαν στη συνάντηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα του Επιμελητηρίου του νομού Λασιθίου με την παρουσία του υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.