in ,

Πατέρας στον Αγιο Νικόλαο, δεν μπορώ να βλέπω άλλο φυλακισμένο το παιδί μου, άκουσε το

Ο μαθητής του γυμνασίου Ογκίτο είναι εδώ και μήνες κλεισμένος μέσα στο σπίτι του με την υγεία του να μην του επιτρέπει να μετακινηθεί χωρίς καροτσάκι  καθώς ο πατέρας του πλέον με το να έχει φτάσει ο  γιός του το 1.75 δεν μπορεί να τον σηκώνει και να τον μετακινεί συνέχεια στα χέρια του. Μήνες τώρα, πάνω απο 2 χρόνια, ψάχνουν ένα σπίτι ισόγειο για να μετακομίσουν ώστε να μπορεί ο νεαρός να βγαίνει έξω και να πηγαίνει στο σχολείο και σε όλες τους τις δραστηριότητες. Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή του 104,4 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβ. για το πρόβλημα αυτό.
ακούστε εδώ

 
δείτε τι είχε πει στην κάμερα του fonien.gr τον Μάρτιο του 2019 για το ίδιο θέμα



Την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τον Μιχάλη  Λεμονή και τον Αντώνη Παττακό ιδιοκτήτη επιχείρησης Ορθοπεδικών ειδών στο Ηράκλειο για την προσφορά ενός αναπηρικού καροτσιού για τον γιό του.
 
 
 
 
 
 
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΟΥ 
Ζητείται αλληλεγγύη  στον Άγιο Νικόλαο
Η καθηγήτρια διάβασε το «Ζητεῖται Ἐλπίς» του  Αντώνη Σαμαράκη. Οι σκέψεις μας γύρισαν στον 13χρονο που ήταν εγκλωβισμένος σε ένα δωμάτιο, στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης και  δεν μπορούσε να έρθει στο Γυμνάσιο. Μένει συνέχεια μέσα στο σπίτι, δεν μπορεί να δει τους φίλους του, να πάει μια βόλτα, να κάνει φυσιοθεραπείες. Δεν μπορεί να απολαύσει τον έξω κόσμο.
Εδώ και δύο χρόνια η οικογένεια αναζητάει ένα σπίτι ισόγειο ή με ασανσέρ. Εδώ και δύο μήνες το παιδί δεν έχει βγει έξω από το σπίτι. Παρά τις εκκλήσεις και τις  αγγελίες για εξεύρεση σπιτιού, λύση δεν έχει βρεθεί.
Όλοι μας βγάλαμε τα τετράδια μας, κόψαμε  μια κόλλα χαρτί και γράψαμε με τα στυλό μας :
ΖΗΤΕΙΤΑΙ αλληλεγγύη
ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοήθεια
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ανθρωπιά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κατανόηση
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ενσυναίσθηση
ΖΗΤΕΙΤΑΙ αγάπη
ΖΗΤΕΙΤΑΙ  σπίτι  προς ενοικίαση για ένα ανάπηρο παιδί!
 
Εθελοντική Ομάδα Μαθητών Α΄ Γυμνασίου Αγίου Νικολάου
τηλ. επικοινωνίας 28410-22301