in ,

Παρόν για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Με την ευγένεια που τον διακατέχει, ακόμα και αν εκφράζει ο κάθε ένας άλλη γνώμη ή άποψη ο τοπικός σύμβουλος της Νεάπολης Μανόλης Σπανάκης επικοινώνησε μαζί μας για να μας πει ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση στο ΔΡΗΡΟΣ Νεάπολης για τις ΒΑΠΕ ο ίδιος βρίσκονταν εκεί.
 
Ήταν ο ένας από τους δύο τοπικούς συμβούλους της Νεάπολης που είχαν εκφραστεί θετικά στην άποψη για τις ΒΑΠΕ στο τοπικό συμβούλιο που έγινε τον Αύγουστο μόνο με 4 άτομα στην αίθουσα και με την διπλή ψήφο του προέδρου να κάνει το ΝΑΙ να περάσει.
 
Ο ίδιος λοιπόν ήταν και στην συγκέντρωση που έγινε από τους πολίτες στο ΔΡΗΡΟΣ και όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ δεν ζήτησε να πάρει τον λόγο για να μην θεωρηθεί η παρουσία του εκεί σαν κόκκινο πανί. «Άκουσα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη συνάντηση στο ΔΡΗΡΟΣ και με προσοχή θα ακούσω και όσα θα ειπωθούν την επόμενη Τετάρτη και σε καμιά περίπτωση δεν θα παραδεχτώ ότι  έσφαλα ή βιάστηκα στην συνεδρίαση του τοπικού και στήριξα το ΝΑΙ όπως και το αντίθετο εφόσον  συμβεί.» είπε και επιβεβαίωσε κάτι που γνωρίζουμε για τον ίδιο ότι συμμετέχει στα κοινά με γνώμονα το ενδιαφέρον του στον τόπο του και στους ανθρώπους του.
 
Η αναφορά μου στην απουσία του βασίστηκε στο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης, όπου τελικά ο ίδιος φαίνεται σε ένα πιο μεγάλο ζουμ σε αυτές.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.