in

Παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ εγκαινιάστηκε το γυμναστήριο της Αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο [VIDEOS – PICS]

Παρουσία του γενικού  γραμματέα του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Αναγνωστάκη και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας εγκαινιάστηκε το γυμναστήριο της Αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο.

Το γυμναστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου οι οποίοι με προσωπική εργασία το ολοκλήρωσαν και του έδωσαν το όνομα του αρχιφύλακα Νικολάου Κοκολάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από 28 χρόνια κατά την απόδραση από τις φυλακές Νεάπολης.

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος στην Ι.Μ. Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Τίτος Ταμπακάκης ενώ το παρών στην εκδήλωση εκτός του γενικού γραμματέα έδωσαν ο Επιτελάρχης της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α.  Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μανόλης Παπαδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανόλης Κλώντζας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργάνων των αστυνομικών υπαλλήλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η οικογένεια του τιμώμενου αστυνομικού, με τη σύζυγο του να ευχαριστεί όλους για την τιμή και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

fonien.gr - Εγκαίνια γαμναστηρίου ΑστυνομίαςΛασιθίου - Κόψιμο κορδέλας(31-3-2017)

 

fonien.gr - Εγκαίνια γαμναστηρίου Αστυνομίας Λασιθίου - Αγιασμός (31-3-2017)

 

fonien.gr - Εγκαίνια γαμναστηρίου Αστυνομίας Λασιθίου - Το πριν και μετά (31-3-2017)

Θα ακολουθήσουν στο fonien.gr βίντεο με τις τοποθετήσεις όλων των φορέων