in

Παρελθόν από την Τσέλσι ο Μουρίνιο!

Παρά τις άριστες σχέσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον Πορτογάλο τεχνικό, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο».
Όπως ανέφερε αποκλειστικά το γαλλικό «InfoSportPlus» κι αργότερα αναμετέδωσαν τα βρετανικά Μέσα, οι «μπλε» αποφάσισαν την απομάκρυνση του «Special One» από τον πάγκο της ομάδας, έπειτα από τα τελευταία τραγικά αποτελέσματα!
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-0), οι διοικούντες την ομάδα είχαν συνάντηση εννέα ωρών προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Ζοσέ.
Η νίκη επί της Πόρτο (2-0) που έδωσε την πρόκριση, ως πρώτη, στους «16» του Champions League, επανέφερε κάπως την ηρεμία στο… στρατόπεδο της ομάδας. Ωστόσο, το νέο «στραπάτσο» από τη Λέστερ (2-1) και το γεγονός πως η Τσέλσι βρίσκεται μόλις έναν βαθμό (!) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έφερε εκ νέου τα σύννεφα πάνω από τον Πορτογάλο προπονητή.
Μέσα σε όλα αυτά, έδειχνε να έχει «χάσει» τα αποδυτήρια, με τον Αζάρ να βγαίνει μόνος του αλλαγή (!) από το ματς με τις «αλεπούδες».
Σήμερα (17/12) λοιπόν, λήφθηκε η οριστική απόφαση από τον Αμπράμοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να απολύσει τον Μουρίνιο, που πέρυσι κατέκτησε την Premier League. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που απολύεται από την ομάδα, καθώς είχε απομακρυνθεί και το 2007.
Μάλιστα, νωρίτερα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συζητήσεις των Λονδρέζων με τον Χουάντε Ράμος ενώ παράλληλα, τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν… τροφή για σκέψη, εφόσον ο Ζοσέ είναι ελεύθερος.
Όσο για την αποζημίωση του Πορτογάλου τεχνικού, υποστηρίζεται πως θα λάβει κανονικά τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο μισθό του έως το τέλος της σεζόν.
sdna.gr