in , , , , ,

Παραιτήσεις επιβάλλονται για την υπόθεση της μικρής Μελίνας

…γράφει ο Ανδρέας Τσιλογιάννης.
1 2 16 tsilogiannis
Καλώ, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την ιδιότητα του πρώτου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο  να παρέμβει, ζητώντας επιτάχυνση των διαδικασιών οι οποίες κωλυσιεργούν τις απαντήσεις στην υπόθεση της μικρής Μελίνας Παρασκάκη από τη Νεάπολη, τόπου καταγωγής μου.
Αφουγκράζομαι την αγανάκτηση τόσο της εδώ κοινωνίας, όσο και αυτής της Νεαπόλεως Λασιθίου ,ειδικά δε την αγανάκτηση της οικογένειας της  Μελίνας, οικογένεια που τυχαίνει και γνωρίζω αρκετά καλά.
Αναρωτιέμαι, αν ο πρωθυπουργός της χώρας και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στο Ηράκλειο γνωρίζει την εικόνα των νοσοκομείων του Ηρακλείου αλλά και τα όσα αυτές τις μέρες διαδραματίζονται, αναρωτιέμαι αν ο ίδιος ως βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Ηρακλείου  έχει επισκεφθεί τα νοσοκομεία της περιφέρειάς του, αναρωτιέμαι γιατί δεν παίρνει ο ίδιος θέση σε μια υπόθεση η οποία εξελίσσεται στην ίδια του την εκλογική περιφέρεια και τέλος αναρωτιέμαι ποια είναι η θέση του για το συγκεκριμένο θέμα, όχι ως πρωθυπουργός της χώρας αλλά ως πατέρας.
Αδυνατώ, όμως, να καταλάβω τους λόγους καθυστέρησης και κωλυσιεργίας που παρατηρούνται, ζητώ την πλήρη διαλεύκανση  αυτής της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.
Κλείνοντας, αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας δεν έχει παραιτηθεί, χθες, εξαιτίας των όσων διαδραματίζονται .
 
Ανδρέας Τσιλογιάννης
Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου
Υπεύθυνος Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου