in , ,

Παραμένει στο τιμόνι της ΙΛΕΝΛ ο Γιάννης Σταμέλος

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου
 
Συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 το νέο συμβούλιο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 11/4/2019 κατόπιν προσκλήσεως του πλειονοψηφήσαντος.  Μοναδικό θέμα ο καθορισμός αρμοδιοτήτων και η σύσταση σε σώμα.
Σε συναινετικό κλίμα και ομόφωνα αποφασίστηκε η κατανομή αρμοδιοτήτων ως εξής:
Πρόεδρος ο κ. Ιωάννης Σταμέλος, καθηγητής μαθηματικών, αντιπρόεδρος ο κ. Ευστράτιος Κουρουπάκης, συνταξιούχος της ΔΕΗ, γενικός γραμματέας η κ. Άρτεμις Μπλαζογιαννάκη, καθηγήτρια γεωλόγος, ταμίας η κ. Μαρία Καρτέρη-Σιγανού, τοπογράφος μηχανικός και μέλη οι κκ Έφη Μπουκουβάλα-Κλώντζα, καθηγήτρια φιλόλογος, Κλεάνθη Ρουμπελάκη, καθηγήτρια φιλόλογος και Κωνσταντίνος Μαστοράκης, καθηγητής φυσικής αγωγής.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κκ. Παγκάλου Λαμπρινή, καθηγήτρια φιλόλογος,  Παπαδάκη Ιωάννα, καθηγήτρια μουσικής και Καλλιόπη Χατζηδάκη, καθηγήτρια φιλόλογος.
Κατά την ανταλλαγή των απόψεων και την περιγραφή του οράματος για το μέλλον υποστηρίχθηκε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η καλή πορεία της κύριας εκδοτικής δραστηριότητας της Εταιρείας με το περιοδικό ΑΜΑΛΘΕΙΑ, να επιδιωχθεί  η διοργάνωση πνευματικών δραστηριοτήτων ανάλογων με εκείνες του παρελθόντος και η ενεργοποίηση των πνευματικών δυνάμεων του τόπου μας, εντός των πλαισίων και των σκοπών της Εταιρείας. Προτάθηκε ακόμα η ενεργοποίηση και η εγγραφή νέων μελών για την ενδυνάμωση της Εταιρείας.
Με την ευκαιρία καλούμε όλους τους φίλους των σκοπών της Εταιρείας να δείξουν με ενεργητικό τρόπο την αγάπη τους γι΄ αυτήν συμμετέχοντας και συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στους σκοπούς της.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γ. Γραμματέας
Ιωάννης Ευαγγ. Σταμέλος                                                   Άρτεμις Μπλαζογιαννάκη