in ,

Παναγιώτης Μπουγιούρης, μία φορά στον Αγιο Νικόλαο… δεν φτάνει, video

Ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπογγιούρης βρέθηκε στον Αγιο Νικόλαο φιλοξενούμενος του φίλου και συναδέλφου του Δημήτρη Παπαδάκη, τον συναντήσαμε για πρώτη φορά στο party του Buffalo fashion. 

Φιλικός ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μας παραχωρήσει μια συνέντευξη στην έναρξη της οποίας δεν έβαλε κανένα όρο, “ξεκινάμε και ρωτάς ότι θες” το σχόλιο του. Μιλήσαμε για την πορεία του στην τηλεόραση όταν ήταν στα καλά της χρόνια, πρωτοεμφανίστηκε στην σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου “Έτσι ξαφνικά”. έγινε δε Ιδιαιτέρω γνωστός έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί» στο ρόλο του Ανδρέα Καΐρη και ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές σειρές. Παραδέχτηκε το πόσο η κρίση έχει επηρεάσει και τον κλάδο των ηθοποιών, μίλησε για τις φιλίες και  ότι αυτές κερδίζονται και δεν στις κάνει δώρο κανείς.

 

 

 

 

 

 

Για τον Αγιο Νικόλαο που δεν γνώριζε είπε πως είναι απο τις περιοχές που μια φορά δεν είναι αρκετή να την ανακαλύψει κανείς, είπε τα καλύτερα για τους ανθρώπους της  την αγάπη και την φιλοξενία που σου δείχνουν και δεσμεύτηκε ότι σίγουρα θα επιστρέψει είτε για δουλειά είτε για διακοπές με το ίδιο να εύχεται αφορμή να είναι το δεύτερο.

 

Θ.Κ