in , ,

Πίτα των Gerontis Fighters με τιμές και ευχές

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε, στο εστιατόριο «Πετούσης», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου των Gerontis Fighters. Ο δάσκαλος και προπονητής του συλλόγου κ Γεροντής Ιωάννης,  προλόγισε την εκδήλωση ευχόμενος σε όλους μια νέα δυνατή αγωνιστική χρονιά και στη συνέχεια τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά 2017-2018. Πρόκειται για μια από τις πλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις του συλλόγου, αφού οι προσκεκλημένοι ξεπέρασαν τα 250 άτομα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αρχής, όπως ο κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης, Αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Τζεδάκης Σταύρος, Περιφερειακός Σύμβουλος, ο κ. Πιτσούλης Γεώργιος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, η κα Πλευράκη Δέσποινα, Πρόεδρος Αθλητισμού του Δήμου Χερσονήσου, ο κ. Σγουράκης Ευάγγελος, Μέλος του Αθλητικού Οργανισμού Χερσονήσου, ο κ. Γιαλιτάκης Νίκος, πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου, ο κ. Στειακάκης Γεώργιος-Βράχος, πρώην πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Η.. Παρευρέθηκαν επίσης επιχειρηματίες που στηρίζουν εμπράκτως της ομάδα καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες. Παρών ήταν και ένας από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους στο Taekwon-Do και στο Kick-Boxing,ο Χασάν Χατζή, ο οποίος έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «ΠΕΤΟΥΣΗΣ», κ. Πετούση Γεώργιο, για τη βοήθεια και τη στήριξή του.