in ,

…πάνε για το 3ο με ένα ευχαριστώ.

Το δεύτερο  φεστιβάλ μπύρας στη Νεάπολη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε   όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν ώστε αυτή η ιδέα να γίνει πράξη !!
Την αντιδήμαρχο Νεάπολης κ. Έφη  Βελημβασάκη  και το τοπικό Νεάπολης  για την βοήθεια και συμπαράσταση τους , τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λεύτερη Ραφαηλάκη και κ. Χάρη Αλεξάκη αντιδήμαρχο πολιτισμού για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης  ,την πολιτιστική  Ένωση Αγ. Νικολάου  τον Ιατρό κ. Άρη Πάγκαλο για τον συντονισμό της πρώτης μέρας , τους ομιλητές κ.  Νίκο Θάνο αρχαιολόγο για την ιστορική αναδρομή του ,τον Γεωπόνο κ. Μανώλη Βιδάλη για τις γνώσεις ,πάνω στην διαδικασία της μπύρας , την κ. Ελένη Κωστάκη  διαιτολόγο που μας έμαθε τι και πως μπορούμε να πίνουμε και να προσέχουμε στην διατροφή μας και τον κ. Χρίστο Δημτσούδη ,Διευθ. Σύμβουλο ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. που μας μίλησε μέσω skype για τις ποικιλίες της μπύρας και τους συνδυασμούς γεύσεων.
 
Να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες που μας παρείχαν δωρεάν ποικιλία μπύρες  για γευσιγνωσία ,Αθηναϊκή  ζυθοποιία Α.Ε. , Ολυμπιακή ζυθοποιία  Α.Ε. ,Ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης Α.Ε. Αφοί Βασιλάκης Ο.Ε.Ε. , Γκρανίνι Α.Ε. , Υιοι Δ. Λουκάκη Ο.Ε  και τον Λαχανόκοσμο του Μιχάλη Φθενάκη .
Τον κ Γιάννη Γιαλελάκη για τον εξοπλίσμο , τον κ. Μιχάλη Ταμπουρατζή για τις μεταφορές την Φαιτάκης γκρουπ για τα ηχητικά – ηλεκτρονικά  τον κ. Αλέξανδρο Ζαχαριά απο μπλε κατσαρολάκια- αχινός για τις συνταγές , τον κ. Βασίλη Γουλιδακη και Γαία Γουλιδακή για το στήσιμο του μπουφέ την εταιρία Intess computers Πάγκαλος – Φιορέτζης για την χορηγία στα μπλουζάκια, για την δεύτερη μερα  τον dj antonio f.  κ. Αντώνη Φούσκη για της μουσικές του.
Τους χορηγούς επικοινωνίας, εφήμερίδα Ανατολή , fonien.gr, lato fm 103.3 για την διαφήμιση και την προώθηση  της εκδήλωσης  και φυσικά  να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο που ήρθε και μας στήριξε με την παρουσία του  ώστε να συνεχίσουμε  και να το κάνουμε  θεσμό στην Νεάπολη!!!!