in

Ο George Σετεκαούρι υποψήφιος με τon Νίκο Κόκκινη

Ονομάζομαι George ή Γκιόργκι Σετεκαούρι, είμαι 28 χρονών έχω καταγωγή από την Γεωργία και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο 24 χρόνια. Έχω σπουδάσει ” Πολιτική και Διπλωματία ” στο American University for Humanities και New Vision University και επίσης σε ανταλλαγή προγραμμάτων του “Erasmus”.
 
Έχω κάνει πρακτική στα Ηνωμένα Έθνη για τα Ανθρώπινα δικαιώματα. Έχω εργαστεί σε Μη Κυβερνητικές Οργάνωσης, σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σε νυχτερινά μαγαζιά στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευθούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για ζωή μα πάνω από όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά. Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση συμμετέχω για το αύριο με νέες ιδέες, όραμα και προτάσεις βγαλμένες από τους νέους που ζω μαζί τους την καθημερινότητα. Νιώθω ως νέος άνθρωπος την επιθυμία για ένα Δήμο : Ενεργειακό, Παραγωγικό, πολιτιστικό και ανθρώπινο. Προσφέροντας έτσι τις δυνάμεις μου μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψήφιους μου στον αγώνα για την επίλυση τον προβλημάτων ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό “αλλάΖουμε τον Δήμο” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Νίκο Κοκκίνη.