in

Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε τον Δήμο Αγίου Νικολάου – Όλοι οι διάλογοι στο fonien.gr [VIDEOS&PICS]

To Δημαρχείο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της Πέμπτης (2/7) ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μαζί με αρκετούς από τους Αντιδημάρχους του καθώς και εκπροσώπους τοπικών φορέων, ενώ να σημειωθεί πως έξω από το Δημαρχείο υπήρξε αντιπροσωπεία εργαζομένων του τουρισμού που είχαν αναρτήσει πανό. 

Η σύσκεψη ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού αφού πρώτα διευκρινίστηκε το ζήτημα χρήσης μασκών εντός του γραφείου, κάτι το οποίο τελικά απορρίφθηκε. Αφού καλωσόρισε τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ξεκίνησε την ομιλία του με το θέμα της τουριστικής σεζόν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και επιχειρηματίες. 

Εν συνεχεία έβαλε ζητήματα στο τραπέζι όπως η Τουριστική Σχολή του Αγίου Νικολάου και την αναγκαιότητα για την αναβάθμισή της καθώς και την μεταφορά της σε ένα άλλο κτίριο. Μίλησε επίσης για τα ελάχιστα έσοδα από τα τέλη παρεπιδημούντων και διανυκτέρευσης αφού το ποσοστό από 2% έπεσε στο 0,5%, ενώ ζήτησε εμφατικά μία λύση στο θέμα της διαχείρισης των παραλιών και της πρόσληψης του προσωπικού, αφού αρκετές από αυτές εγκρίνονται τον μήνα Αύγουστο, αφήνοντας ακάλυπτους τους επισκέπτες της πόλης.

Τέλος, κλείνοντας μίλησε για το καταδυτικό πάρκο και την καθυστέρηση της πόντισης του σκάφους που ήδη έχει αγοραστεί για το σκοπό αυτό, αφού λόγω νομοθετικού κενού μόνο το Πολεμικό Ναυτικό έχει προς το παρόν αυτή την αρμοδιότητα.

Δείτε παρακάτω βίντεο και εικόνες:

Η άφιξη του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Δημαρχείο και τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός:

Η πρώτη τοποθέτηση του Υπουργού Τουρισμού στα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός:

H τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Κοκκίνη: 

Η δεύτερη τοποθέτηση του Υπουργού Τουρισμού σε όσα είπε ο Νίκος Κοκκίνης:

Η κοινή συνέντευξη τύπου Χάρη Θεοχάρη και Αντώνη Ζερβού στο Δημαρχείο: