in ,

Ο υγρός στίβος στον  Άγιο Νικόλαο για μία φορά ακόμα απέδειξε ότι μπορεί, videos photos

 
Πλήρης ικανοποίηση όλων των ομάδων και των πληρωμάτων  που πήρα μέρος στους αγώνες j24 στον Άγιο Νικόλαο τις τελευταίες ημέρες εκφράστηκε κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων και των επαίνων το απόγευμα της Κυριακής 1 Νοεμβρίου στη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου.


Τόσο ο δήμαρχος όσο ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ αλλά και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού κ.κ Ζερβός Φαρσάρης και Αλεξάκης στις δηλώσεις τους είπαν ότι Ασφαλώς και ναυταθλητισμός είναι από τα στοιχεία εκείνα που ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο αλλά σίγουρα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
 Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Αγίου Νικολάου κύριος Αλτσιαδης είπε ότι όλα πήγαν καλά και ο Άγιος Νικόλαος απέδειξε όχι μία αλλά τρεις φορές στη φετινή περίοδο ότι μπορεί να κάνει αγώνες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη των φορέων ώστε ως τοπικός όμιλος θα πάει ακόμα και καλύτερα και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση των αγώνων της Παρασκευής του Σαββάτου και της Κυριακής.

Δείτε στο fonien.gr video από τις απονομές τους χαιρετισμούς και τις δηλώσεις όλων.