in

Ο ΠΑΟΔΑΝ για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Άγιο Νικόλαο

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των αθλητικών χώρων του Δήμου Αγίου Νικολάου εξέδωσε ο ΠΑΟΔΑΝ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., όπως είχαμε αναφέρει ξανά, παρακολουθεί στενά το θέμα του σταδιακού ανοίγματος των αθλητικών εγκαταστάσεων και βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση, έτσι ώστε, με κύριο μέλημα την ασφάλεια των δημοτών να ανοίγει τους αθλητικούς χώρους όπου προβλέπεται βάσει των κυβερνητικών οδηγιών.

Σύμφωνα με την Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 30608, της 17/05/2020, ανοίγει άμεσα το δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου καθημερινά από 17.30-20.30 για αθλητές ατομικών αθλημάτων πάνω από 13 ετών, για υποψηφίους ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικών σχολών και σωμάτων ασφαλείας, καθώς και για διαιτητές. Τις επόμενες μέρες θα ανοίξει με περιορισμένο ωράριο και το στάδιο Νεάπολης, για τα ίδια με τα παραπάνω άτομα.

Τα δημοτικά στάδια τένις δύναται, βάσει πάντα της ισχύουσας ΚΥΑ, να παραχωρηθούν σε σωματεία για προπονήσεις αθλητών και μελών τους άνω των 15 ετών. Θα γίνει προσπάθεια, σε συνεννόηση με τους τοπικούς συλλόγους να ανοίξουν με περιορισμένο ωράριο, αφού διασφαλιστεί η φύλαξη τους, τις ώρες που θα είναι ανοικτά. Το κολυμβητήριο δύναται να ανοίξει από την προσεχή Δευτέρα 25/5.

Για να ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις απαιτείται η τήρηση ενός αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, ξεχωριστό για κάθε άθλημα και αθλητική εγκατάσταση, για το οποίο ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. θα εξαντλήσει τα περιθώρια να εφαρμοστεί στο ακέραιο.

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΑΦΑΪΛΑΚΗΣ