in ,

Ο ΟΑΚ, τα μάτια μας και οι κατουρημένες ποδιές.

Σε ανάρτηση του, σχετικά με την σχέση των ΟΤΑ του νομού με τον ΟΑΚ, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουναλάκης αναφέρει ότι:
Σήμερα άκουσα εντελώς τυχαία τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου να εξηγεί ότι δεν κλήθηκε αν και Κρητικός ο Πρόεδρος του Ο.Α.Κ. στην σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου – παρόντων Δημάρχων Νομού και Αντιπεριφέρειας – επικαλούμενος το γεγονός του ότι ουσιαστικά εκτελεί την Κυβερνητική πολιτική με εντολές άνωθεν και η παρουσία του δεν θα είχε καμία πρακτική σημασία.
Αρχικά θα ήθελα να σχολιάσω ότι ο Πρόεδρος του Ο.Α.Κ. εκτός απο Κρητικός τυγχάνει να είναι και Αγιονικολιώτης.
 
Αν ήταν απο άλλο Νομό θα είχαμε “φιλήσει κατουρημένες ποδιές” για να τον έχουμε παρόντα και στην συνέχεια θα τον ευχαριστούσαμε για την παρουσία του.

Αρα αυτό και μόνο είναι ικανό για να πούμε ότι δεν ήταν σωστή η μη κλήση του.

Απο την άλλη πόσες φορές άραγε έχουμε την τύχη να έχουμε στην ηγεσία ενός Οργανισμού με Παγκρήτια απήχηση Αγιονικολιώτη ;
Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με τον κ. Κουνενάκη , όμως κανένας νομίζω δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώνει με αυτόν τον τρόπο ένα συντοπίτη μας και δη Πρόεδρο του Ο.Α.Κ. – ακόμα και ως Θεσμό – που για μένα το Αγιονικολιώτης προηγείται ως ιδιότητα του Θεσμού.

Για πολλοστή φορά έχουμε βαλθεί να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας αγαπητοί μου !!!!!!!!!!!! Είναι κρίμα για τον τόπο αυτό να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να αφήνουμε τους εαυτούς μας βορά στις ορέξεις των υπολοίπων.”