in ,

Ο ερωτικός οίστρος, ο χορός και ….τα παπούτσια, όσα δεν είδαν οι πολλοί. video – fotos.

Το 2 ήμερο του SUP 2017 τα είχε όλα στην κυριολεξία με τους επισκέπτες αθλητές και όχι μόνο αν βιώνουν στο έπακρο την φιλοξενία των διοργανωτών, των επαγγελματιών και του τόπου.
Η κάμερα του fonien.gr κατέγραψε πέρα από τα αγωνιστικά πλάνα, την αγωνία και την προσπάθεια των αθλητών, τις δηλώσεις των διοργανωτών, το όμορφο χορευτικό της σχολής χορού Σοφίας Μαυροφόφου όπου τα κορίτσια της μας ταξίδεψαν σε μέρη εξωτικά, που είδαν όλοι εμείς καταγράψαμε και εικόνες που δεν πρόσεξαν πολλοί.



Όπως το ερωτικό συμβάν δίπλα στην γλίστρα από τις πάπιες της λίμνης που ο οίστρος τους δεν επηρεάστηκε ούτε από τον πολύ κόσμο, την μουσική και την ένταση.


Αλλά ακόμα και ένα ζευγάρι παπούτσια που διακοσμούσαν το καλώδιο στην είσοδο της  οδού Καπετάν Φαφούτη απέναντι ακριβώς από την εξέδρα στην λίμνη, που κανείς δεν ήξερε να εξηγήσει πως βρέθηκαν εκεί.

Στιγμές που σίγουρα παρέσυραν τους πι παρατηρητικούς σε σχόλια πιπεράτα και το εκφωνητή της διοργάνωσης να κάνει λόγο και  2 ήμερο γεμάτο σπορ και… “θέαμα” στον Αγιο Νικόλαο.
 
Θ.Κ