in ,

Ο Δημήτρης Θραψανιώτης σε μουσική εκδήλωση στο Βερολίνο [VIDEOS]

Μια πετυχημένη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην αίθουσα Kulturbrauerei – Kesselhaus του Βερολίνου με τον Δημήτρη Θραψανιώτη και τους συνεργάτες του.


Ένας χώρος σχετικά μεγάλος που γέμισε ενω αρκετοί δεν βρήκαν εισιτήριο.

Οι θαμώνες ομογενείς και Γερμανοί φιλέλληνες τραγούδησαν και χορεψαν σε πρόγραμμα που ενω ήταν να διαρκέσει 3 ώρες ξεπέρασε τις… 6 (!) με ένα μικρό διάλειμα.
Κρητικά παραδοσιακά έντεχνα, και χοροί από όλη την Ελλάδα.


Στα λαούτα ο Νάσος Λουκάκης και Μιχ. Νικολαράκης, λύρα μαντολίνο και φωνή ο Δημήτρης Θραψανιώτης που εγραψε στη σελίδα του στο FB.
“. . Πραγματικά ξαφνιάστηκα θετικά όταν είδα τόσους πολλούς έλληνες της διασποράς να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί μας . Μεγαλύτερη έκπληξη ήταν οι Γερμανοί που χόρεψαν πεντοζάλι!!
Μετα έμαθα ότι στους ελληνικούς συλλόγους πηγαίνουν αρκετοί για να μάθουν να ελληνικούς χορούς.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους και στους συνεργάτες ,που συντέλεσαν να γίνει με επιτυχία η εκδήλωση στο Kesselhaus Maschinenhaus (Kulturbrauerei) Βερολίνο τον Δημήξτρη Ψαλιδάκη , τον Christian Goiny τον Soren Bike, τον Γιώργο Γρηγοράκη και τα παιδιά από το Σύλλογο Κρητών Βερολίνου “Η Μεγαλόνησος ” ,τους συνεργάτες μου και παλιούς μου μαθητές μου Nάσο Λουκάκη και Μιχάλη Νικολαράκη
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ψαλιδάκη και τη σύζυγο του Ελένη Σπανοπούλου για την άψογη φιλοξενία μας στον χώρο του Der Kretaner – Griechisches Restaurant Berlin.
Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε την αγάπη μέσα μας!!”