in

Ο ήρωας ναυαγοσώστης που έσωσε τον 10χρονο από βέβαιο πνιγμό στην Κρήτη[VIDEO]

Πολλοί τον αποκάλεσαν ήρωα για την πράξη του, ωστόσο ο ίδιος επιμένει πως έκανε το καθήκον του. Ο λόγος για τον ναυαγοσώστη Γιώργο Μακρυδάκη, που κατάφερε να σώσει από βέβαιο πνιγμό ένα 10χρονο αγόρι που το παρέσυραν τα μανιασμένα κύματα σε θάλασσα της Χερσονήσου την Κυριακή το πρωί.
Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV και περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που εκτυλίχθηκαν από τη στιγμή που το αγοράκι κατάφερε να φωνάξει βοήθεια.
Τι δείχνει το video; Το παιδάκι να παλεύει στη φουρτουνιασμένη θάλασσα χάνοντας τον έλεγχο και μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο πέρα απ’ το να φωνάξει «βοήθεια».
Ο ήρωας ναυαγοσώστης, Γιώργος Μακρυδάκης, έδρασε σαν «από μηχανής Θεός» και έσωσε τον 10χρονο από βέβαιο πνιγμό, βγάζοντας τελικά τον μικρό στη στεριά σώο και αβλαβή.
Οι λουόμενοι με αγωνία παρατηρούσαν την προσπάθεια διάσωσης του παιδιού, που, να σημειωθεί ότι μπήκε για βουτιά με τους γονείς του έχοντας πάρει μαζί τους και σωσίβιο από το οποίο κρατιόντουσαν για να μη συμβούν τα χειρότερα.

Ο ΗΡΩΑΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΠΝΙΓΜΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ


Όμως το μικρό παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί, αν και γαντζωμένο στο σωσίβιο, με αποτέλεσμα τα κύματα να το παρασύρουν ακόμα πιο μακριά από την ακτή και από τους γονείς του που λίγο αργότερα κατάφεραν με τη βοήθεια των λουόμενων να βγουν έξω από τη θάλασσα.
 
Η ΚΡΗΤΗ TV τον συνάντησε στην παραλία που καθημερινά ο ίδιος και οι συνάδελφοι του δίνουν το δικό τους αγώνα προκειμένου να μην θρηνήσει η Κρήτη έναν ακόμα πνιγμό. Όπως είπε, έκανε αυτό για το οποίο είναι καθημερινά στην παραλία… να σώζει ζωές όταν αυτό καθίσταται αναγκαίο.
Δείτε το συγκλονιστικό video:

Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της διάσωσης ενός μικρού αγοριού σε παραλία της Χερσονήσου


ΠΗΓΗ: neakriti.gr