in , , , ,

Οφείλουν όλοι να στηρίξουν

Άρχισαν οι ετοιμασίες για το μουσικό φεστιβάλ Reggaevibes music festival που αποτελεί θεσμό για την πόλη του Αγίου Νικολάου, αφού διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά και αναμφίβολα διαφήμιση για την πόλη συμβάλλοντας έτσι στην πο-λιτιστική ανάπτυξη του τόπου.
Το φεστιβάλ αποτελεί ένα πολιτιστικό γεγονός – σταθμό στην περιοχή του Αγίου Νικόλαου και γενικότερα της Κρήτης. Στο Reggaevibes συμμετέχουν δημοφιλή συγκροτήματα από το εξωτερικό με μεγάλες επιτυχίες στα διεθνή charts και συνεχείς συμμετοχές σε φεστιβάλ παγκόσμιου βεληνεκούς.

Το μουσικό αυτό δρώμενο συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, αλλά και συνεισφέρει με το δικό του τρόπο στην τουριστική αναβάθμιση.

Αφενός πλήθος των παραθεριστών αλλά και ντόπιων απολαμβάνουν τόσο μουσικές βραδιές όσο και άλλου είδους καλλιτεχνικές δραστηριότητες, υψηλής ποιότητας σε έναν ειδυλλιακό χώρο.

Αφετέρου μουσικόφιλοι του είδους έρχονται αποκλειστικά για το συ-γκεκριμένο φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα οι επισκέπτες από το Βερολίνο που επκοινώνησαν ηλεκτρονικά με την οργανωτική επιτροπή , ώστε να μπορέσουν να συνδυάσουν την επίσκεψή τους με τριήμερες διακοπές στην πόλη μας.

Για τους παραπάνω λόγους οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου οφείλουν να στηρίξουν και η τοπική κοινωνία αγκαλιάσει, ώστε η ύπαρξή του διαχρονικά να αποτελεί και επίσημα γεγονός, αφού προσφέρει εναλλακτικό τουρισμό, που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε αυτές τις μέρες της κρίσης, έχουμε ανάγκη.

Με μεγάλη μας τιμή σας περιμένουμε και σας υπενθυμίζουμε ότι και φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ένωση Φίλων και Γονέων Α.μ.Ε.Α.