in , , , , ,

Ομάδα για τον αθλητισμό και την κοινωνία

Κόσμος και κοσμάκης στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Νεάπολης το βράδυ της Τετάρτης καθώς εκατοντάδες ήταν όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης για την συναυλία με τα αδέλφια Γιώργο και Νίκο Στρατάκη. Ο σκοπός ήταν κοινωνικός και το μήνυμα ευαισθητοποίησε τον κόσμο να συμμετάσχει στην πολύ καλά οργανωμένη αυτή συναυλία στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης.
 
Το συγκρότημα με τους Νίκο Στρατάκη: Φωνή, Λαούτο, Γιώργο Στρατάκη: Φωνή, Λύρα, Αλέκο Χατζακη: Κοντραμπάσο, Δημήτρη Μαντζαράκη: Κιθάρα, Μάνο Στρατάκη: Καχόν – Νταούλι και  Βούλα Στρατάκη: Φωνή έδωσε τον καλύτερο εαυτό του με την φιλοξενία και την φροντίδα των μελών και των εθελοντών της ΑΕΝ να δημιουργούν ένα καταπληκτικό κλίμα.
 
Τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας που με ομόφωνη απόφαση τους θα προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο μέρος των εσόδων σε συντοπίτη που χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δήλωσαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ πως πέρα από το χρέος τους σαν αθλητικό σωματείο με τα τμήματα που διαχειρίζονται, έχουν κει χρέος απέναντι στην ίδια την κοινωνία.
14 7 16 aen 2
Ο πρόεδρος δε Κώστας Καστελλιανάκης ευχαρίστησε τόσο τους μουσικούς όσο και όσους βοήθησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση  «Από καρδιάς ευχαριστώ τους Γαλανό Μιχαλη, Αννα Σουρμενιδη, Κατερίνα Περουλιου, Ποπη Τερζακη, Γιώργο Διαλυνα, Νίκο Οικονομακη, Μιχάλη Φαιτο, Αργυρη Κωστακη, τον Πολιτιστικούς συλλόγους των ΝΕΩΝ Νεάπολης και της Μιλατου, την διεύθυνση του ΕΠΑΛ, τον Νίκο Λεμπιδάκη (slv) και την μεταφορική Καστελλιανάκη Μιχαήλ. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Νεάπολης και του Μεραμπέλλου γενικότερα για την ανταπόκριση και την στήριξη όταν του ζητηθεί, ακόμα ευχαριστώ την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ που με τις δημοσιεύσεις της στηρίζει πάντα τις δράσεις μας σε όλα τα επίπεδα, το Λατώ 103,3 και το fonien.gr, που προβάλουν τις εκδηλώσεις μας. Σαν αθλητική Ένωση Νεάπολης είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας και τους ανθρώπους αυτού και θα είμαστε πάντα εδώ για οτιδήποτε μας ζητηθεί και μπορούμε να βοηθήσουμε.» είπε.
 
Τα μέλη δε της ομάδας ετοιμάζονται τόσο για την επόμενη χρονιά σε ότι αφορά το κομμάτι του αθλητισμού αλλά και των πολιτιστικών δράσεων που ακολουθούν στην διάρκεια του καλοκαιριού.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ