in

Οι προσδοκίες Ζερβού για το 2021, τα έργα και οι προτεραιότητες, άκουσέ το

zervosΠοδαρικό στον αέρα της εκπομπής Πάμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια στον 104.4  το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021 έκανε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Αφού ευχήθηκε καταρχήν υγεία σε όλους έχοντας ο ίδιος ταλαιπωρηθεί από την υγεία του τον προηγούμενο χρόνο και λέγοντας ότι ένας άνθρωπος που έχει ταλαιπωρηθεί από την υγεία του πραγματικά και ουσιαστικά στέλνει εγκάρδιες ευχές για υγεία, παρουσίασε όλα εκείνα τα οποία προσδοκά για το δήμο του Αγίου Νικολάου στη νέα χρονιά.

Μίλησε για τα έργα που είναι σε εκκρεμότητα και θα ολοκληρωθούν για νέες εντάξεις έργων  το 2021 τα μεγάλα έργα στο δήμο του Αγίου Νικολάου σε όλη την Περιφερειακή του ενότητα καθώς επίσης και για μία αυτοδιοίκηση όσο πιο αυτοδιοίκηση γίνεται σε μία χώρα η οποία ακόμα δεν έχει δει τις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε ανάλογα να την ενίσχυση.

Σε ότι αφορά το άνοιγμα των σχολείων είπε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε τα τεστ που έχει προμηθευτεί ο δήμος του Αγίου Νικολάου να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον σκοπό.

Ακούστε εδώ τη συζήτηση από τη ροή της εκπομπής.