in

Οι αφανείς πρωταγωνιστές της επιτυχίας. FOTOS


Τις μέρες που ο Άγιος Νικόλαος ζούσε στον ρυθμό του Agios Nikolaos cliff Divnig 2017, πολλοί άνθρωποι πέρα από τα φώτα και τις κάμερες έδιναν την δική τους ψυχή, τον δικό τους χρόνο, τις δικές τους γνώσεις και διαθέσεις ώστε όλα τα πάνε ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό.

Οι αγώνες χωρίς αυτούς δεν θα γίνονταν και αυτό είναι κυριολεκτικό, αν δεν υπήρχαν τα μέλη της ομάδας διάσωσης μέσα στο νερό  σαν φύλακες άγγελοι των αθλητών οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να γίνουν.

Αν δεν υπήρχαν στην έξοδο των αθλητών τα μέλη των Σαμαρειτών του Ε.Σ ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αλλά και για να αντιμετωπίσουν το όποιο περιστατικό προέκυπτε στο κοινό, η διοργάνωση δεν θα παρείχε την ασφάλεια που έπρεπε. Αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές που φρόντιζαν τα πάντα, στις εγκαταστάσεις, έδενα και έλυναν, κουβαλούσαν και εξυπηρετούσαν, πρόσφεραν και φρόντιζαν για όλα τότε σαφώς δεν θα λειτουργούσε τόσο σωστά το ρολόι της διοργάνωσης.


Τέλος αν δεν υπήρχε το κοινό που με την παρουσία του και τα χειροκροτήματα του δεν ενίσχυε την κάθε προσπάθεια τότε η επιτυχία δεν θα ήταν η ίδια.

Καταγράψαμε μόνο λίγα απο τα πολλά που έγιναν απο υπέροχους ανθρώπους που βρέθηκαν στην διοργάνωση και εθελοντικά προσέφεραν τον εαυτό τους και τις γνώσεις του για το κοινό καλό….
Οι διοργανωτές αναφέρθηκαν πολλές φορές στην πολύτιμη βοήθεια όλων, εμείς σαν μέσα απλά το τονίζουμε ξανά και ξανά ότι ευτυχώς που είμαστε όλοι μαζί.