in ,

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το 10ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ακολουθώντας τον προγραμματισμό που έθεσε στην αρχή της χρονιάς για την διοργάνωση εκδηλώσεων, έχει συμπεριλάβει ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις και το 10ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά της οργανωτικής επιτροπής του Παιδικού Φεστιβάλ των προηγούμενων ετών, και συμμεριζόμενοι τους ίδιους στόχους και ανάγκες, αναλαμβάνουμε την διοργάνωση του 10ου Παιδικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2019.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ήδη από τα μέλη του ΠΑΟΔΑΝ. Ο σκοπός, το πλαίσιο, ο χώρος, η χαρά της φιλοξενίας φορέων, συλλόγων και ιδιωτών στο Παιδικό Φεστιβάλ παραμένουν οι ίδιοι. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε αυτόν τον όμορφο θεσμό στην πόλη μας και να τον κάνουμε ακόμα καλύτερο με τη βοήθεια και την θετική ενέργεια όλων μας!
Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για το 10ο Παιδικό Φεστιβάλ θα γίνει την Τρίτη 2 Απριλίου, ώρα 20.00 , στην Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου.
Φορείς, σύλλογοι και ιδιώτες που επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να παραστούν ή να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη προγράμματος των δράσεων κ. Φωτεινή Γωνιωτάκη στο e-mail : f.goniotaki@gmail.com στέλνοντας τις προτάσεις τους έως 20 Απριλίου 2019.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως εθελοντές στην διοργάνωση, θα ενημερωθούν σύντομα για τη συμπλήρωση της φόρμας των εθελοντών. Υπευθυνοι εθελοντών ορίζονται ο κ. Τζώρτζης Γιώργος και ο κ. Γαρεφαλάκης Μιχάλης.