in ,

Ξεκίνησε το μοναδικό Agios Nikolaos Cliff Diving 2019 [VIDEOS – PICS]

Αναβαθμισμένο κατά πολύ το καλλιτεχνικό μέρος του Agios Nikolaos Cliff Diving 2019, της μοναδικής αυτής εντυπωσιακής διοργάνωσης που κάνει την λίμνη του Αγίου Νικολάου να τραβά όλα τα βλέμματα σε Κρήτη, Ελλάδα και εξωτερικό.

Πέρα από τις εντυπωσιακές βουτιές των 19 αθλητών, γυναικών και ανδρών, οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει εξαιρετικές καλλιτεχνικές πινελιές που έντυσαν την πρώτη μέρα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Βιολί εν πλω στην μέση της λίμνης, εντυπωσιακές χορογραφίες με φωτιές, τραγούδι και χορός, επίσης εν πλω στην καρδιά της λίμνης, δυνατές εντάσεις μουσικής και σόου με τα φώτα, και εκατοντάδες εθελοντές να προσπαθούν και να τα καταφέρνουν η εκδήλωση να αποκτά την ποιότητα και όλα να γίνονται όπως έπρεπε και ακόμα καλύτερα.

Οι θεατές είχαν πλημμυρίσει όλους τους χώρους περιμετρικά της λίμνης λλά και των καταστημάτων ενώ το περίπτερο με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης πάντα γεμάτο επίσης από κόσμο που αγόραζε αναμνηστικά της διοργάνωσης με τις υπογραφές των αθλητών.

Το ραντεβού είναι και για σήμερα στις 6 το απόγευμα με την συνέχεια των προσπαθειών των αθλητών ώστε να αντλήσουν πόντους που θα τους ανεβάσουν στην βαθμολογία και βέβαια ακόμα πιο εντυπωσιακά δρώμενα.

Δείτε στο fonien.gr  βίντεο με δηλώσεις των διοργανωτών και αποσπάσματα της πρώτης μέρας.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Θ.Κ