in , , , ,

Ξεκίνησε η νέα χρονιά και στο ΓΕΛ Νεάπολης

Το ΓΕΛ Νεάπολης , όπως κάθε σχολείο, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τους μαθητές του νέου σχολικού έτους. Η  πληρότητα  σε εκπαιδευτικό προσωπικό και βιβλία, έδωσε τη δυνατότητα να οργανωθεί τις προηγούμενες ημέρες με λεπτομέρεια όλο το πρόγραμμα και το οργανόγραμμα λειτουργίας του σχολείου.

Οι μαθητές προσήλθαν στις 8.15, έγινε η καθιερωμένη γνωριμία καθηγητών- μαθητών, διανεμήθηκαν τα βιβλία και το πρόγραμμα σε καθένα μαθητή. Η αυλή  γέμισε χρώματα και χαμόγελα μαθητών, χαρούμενα πρόσωπα και φωνές έκαναν τη διάθεση όλων γιορτινή.

Στις 10.30 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού, ως σημείο έναρξης και ευλογίας του εκπαιδευτικού έργου, από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως μας κ. Τίτο Ταμπακάκη, τον διάκονο κ. Ευγένιο και τον ιερέα κ. Ανδρέα Κουναλάκη. Παρέστησαν και ευχήθηκαν στους μαθητές ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κοκκίνης, ο πρόεδρος της ΣΕΔΕΔΑΝ κ. Μ. Μαμαλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Καστελλιανάκης, η πρόεδρος ΔΣ γονέων και κηδεμόνων κ. Σ. Κορομπύλια, αρκετοί γονείς καθώς και οι απόφοιτοι του προηγούμενου έτους, ως ένδειξη της σχέσης σχολείου- μαθητών.

img_1965

Η Δ/ντρια υποδέχτηκε τους μαθητές όλους, ιδιαίτερα βέβαια, εκείνους της Α τάξης και τους συνέστησε να διατηρήσουν την παράδοση του σχολείου στη γνώση και το ήθος,ο Άγιος Πρωτοσύγκελος τους απηύθυνε λόγο παραινετικό και συναινετικό, ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε επιτυχίες και υποσχέθηκε τη συνέχιση της συνεργασίας και η κ. Κορομπύλια λόγο συναισθηματικό και εγκάρδιο.

Οι μαθητές αποχώρησαν στις 11.00. Από την Τρίτη το κουδούνι θα χτυπάει κανονικά με πλήρες πρόγραμμα.