in , , , ,

Νεάπολη, "Θα διαρμίσουμε τον τόπο μας…"

Την ερχόμενη Δευτέρα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος στη Νεάπολη και θα ξεκινήσει άμεσα την τοποθέτηση των νέων παιχνιδιών στις παιδικές χαρές της πόλης, δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος.
Ο Δημήτρης Κουνενάκης είπε ότι η ένσταση του προμηθευτή απορροφήθηκε και έτσι ο εργολάβος άμεσα θα εγκατασταθεί στη Νεάπολη για να ολοκληρώσει τις εργασίες κατασκευής των παιδικών χαρών τόσο στον Δημοτικό κήπο όσο και στον παιδικό σταθμό, στο προαύλιο του χώρου της αρχαιολογικής συλλογής.

«Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι στη Νεάπολη ώστε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες για το 2ήμερο. Κάνουμε ότι μπορούμε για το πράσινο και τον καθαρισμό στις εισόδους της πόλης, να βάψουμε και να περιποιηθούμε όσο μπορούμε τα σημεία αυτά όπως κάνουμε κάθε χρόνο άλλωστε, να διαρμίσουμε τον τόπο μας όπως λέγαμε παλιά. Η ένταση που είχαμε στο έργο για τις παιδικές χαρές ξεπεράστηκε και ο ίδιος ο εργολάβος είπε ότι θα ξεκινήσει από την Δευτέρα να τοποθετεί τα νέα παιχνίδια στην μεγάλη παιδική χαρά του Δημοτικού κήπου που θα είναι και η μεγαλύτερη σε όλο το Δήμο, στην συνέχεια αυτή του παιδικού σταθμού και τέλος η μικρή στην κάτω μεριά του Δημοτικού κήπου κοντά στο παλιό Γυμνάσιο. Οι παιδικές αυτές χαρές θα είναι απόλυτα αναβαθμισμένες με ISO που δεν θα έχουν σχέση με ότι υπήρχε και ελπίζουμε να τις ευχαριστηθούν στο παιχνίδι τους τόσο τα παιδιά των ντόπιων όσο και των επισκεπτών.» είπε ο Δήμαρχος.

Σε ότι δε αφορά το γήπεδο της Νεάπολης είπε ότι το χορτάρι εκεί έχει αποκατασταθεί προχωρά μια εργολαβία 100.000 ευρώ μέσω του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. για τον στίβο και σύντομα αναμένεται να βρεθεί ο εργολάβος που θα το αναλάβει.

«Σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί το μοναδικό στάδιο που έχουμε στο Δήμο μας, αυτό της Νεάπολης που οι διαστάσεις του είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών.» πρόσθεσε ο κ. Κουνενάκης.

 Με δεδομένο ότι το στάδιο της Νεάπολης θα ολοκληρωθεί σύντομα θα δοθούν περισσότερες δυνατότητες άθλησης του πληθυσμού στο Επάνω Μεραμπέλλο εάν και εφόσον βρεθεί τρόπος ώστε να μπορεί ο στίβος να χρησιμοποιηθεί και ελεύθερα από τους πολίτες για αν έχουν ένα χώρο όπου θα μπορούν να αθληθούν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ