in , , ,

Να είναι η Μελίνα μας το τελευταίο παιδί που άδικα φεύγει.

Τα κομμάτια στην οικογένεια του προσπαθεί να μαζέψει και να ενώσει ξανά ο πικραμένος πατέρας της μικρής Μελίνας Καλλιόπης από τη Νεάπολη Μανόλης Παρασκάκης.
 
Το τραγικό περιστατικό με τον μικρό μελαχρινό άγγελο που μόλις στα 4 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ μετά από την περιπέτειας με την επέμβαση «ρουτίνας» αφαίρεση στα κρεατάκια του που είχε γίνει στο Βενιζέλιο νοσοκομείο στο Ηράκλειο ,πραγματικά πάγωσε ολόκληρη την χώρα.
 
Ο Μανόλης με απόθεμα ψυχής και δύναμης από την πρώτη στιγμή δεν μπήκε στη διαδικασία να καταγγέλλει κανένα ούτε και να αποδώσει ευθύνες κατηγορώντας αυθαίρετα τον οποιοδήποτε. Με το δεδομένο της άριστης εικόνας της υγείας που είχε η μικρή δεν μπορούσε ούτε και ακόμα μπορεί να καταλάβει τι δεν πήγε καλά και το παιδί του χάθηκε τόσο απρόσμενα και αυτό που ζητά είναι να μαθευτεί η πλήρης αλήθεια.
 
«Από την αρχή μιλούσα σε όλους, σε μμε, σε ανθρώπους, σε φίλους σε όλους με το σκεπτικό ότι δεν είναι καλό να κρύβεσαι, αλλά να μεταφέρεις σε όλους την πραγματικότητα ώστε να τους κάνεις να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο και σίγουρο, να μην μένει κανείς στην επιφάνεια αλλά να ψάχνονται πιο πολύ σε όλα. Δεν θέλω σε καμία των περιπτώσεων ότι περνάμε εμείς τώρα σπίτι μας να το περάσει ποτέ κανείς άλλος άνθρωπος.» λέει τονίζοντας ότι θέλει απλά να μάθει την αλήθεια, τι έγινε, πως έγινε και από ποιον ενδεχομένως έγινε.
 
«Δεν θέλω άλλο παιδί να φύγει έτσι ποτέ ξανά παντού στον κόσμο, ο πόνος είναι ασήκωτος  μας έχει διαλύσει στην κυριολεξία. Πρέπει να μάθουμε όλοι τι έγινε, τίποτα να μην μείνει αναπάντητο γιατί στην χώρα μας πολλές φορές τελικά η αλήθεια δεν φανερώνεται ολόκληρη.» προσθέτει.
 
Δεν παραλείπει να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που πλησίασαν την οικογένεια, σε όσους πένθησαν μαζί τους, σε όσους δηλώνουν ότι είναι κοντά τους.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ