in , , ,

Μέρα γιορτής η πρώτη του 2016 στην Λατσίδα.

Παιδικά χαμόγελα και όχι μόνο γέμισε η αίθουσα του παλιού Δημοτικού σχολείου στην Λατσίδα που χρησιμοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού ανήμερα της πρωτοχρονιάς.
 
Για μία ακόμα φορά ο δραστήριος σύλλογος του χωριού φιλοξένησε τους Άγιους Βασίληδες ο οποίος με την σειρά του δεν άφησε κανένα παιδί χωρίς να του προσφέρει το δώρο του.
 
Τουλάχιστον 120 παιδιά τον συνάντησαν και τον άκουσαν να τους εύχεται καλή χρονιά, ενώ είχαν την ευκαιρία να πάνε βόλτα με το τρενάκι να φάνε ποπ κορν και μαλί της γριάς κερασμένα όλα από τον σύλλογο.
 
Σαφώς όμως και οι γονείς τους και οι δεκάδες επισκέπτες που πέρασαν από την εκδήλωση δεν έμειναν χωρίς κεράσματα από την στιγμή που ο μπουφές του συλλόγου τα είχε όλα για όλους.
2 1 16 λατσιδα
Από νωρίς το πρωί είχαν ξεκινήσει οι ετοιμασίες ώστε όλα να είναι στην θέση τους πολλά και νόστιμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Συλλιγάρδος ευχήθηκε σε όλους ότι πιο καλό για τη νέα χρονιά με τους ντόπιους αλλά και τους αλλοδαπούς που ζουν στην περιοχή να βρίσκονται μόνο σε χαρές.
 
«Σαν σύλλογος έχουμε χρέος μας να δημιουργούμε ευκαιρίες ώστε να ανταμώνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε, σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την υποστήριξη σας.» είπε. Την δική του ευλογία και ευχές έκανε ο π. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης ευχόμενος επίσης καλή νέα χρονιά σε όλους και ευλόγησε την βασιλόπιτα του συλλόγου.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.