in ,

Να ακυρωθούν τα εγκαίνια του ΒΟΑΚ στο τμήμα Καλού Χωριού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Μεραμπέλλου.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ Μεραμπέλλου ,  με έκπληξη ενημερώθηκε για την πρόθεση της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου να τελέσει τα εγκαίνια του ΒΟΑΚ  στις 16/1/2015 στον κόμβο του  Αγ. Νικολάου-Καλού Χωριού , οργανώνοντας μέσα σε προεκλογική περίοδο φιέστα επιπέδου  «ΓΚΟΡΤΣΟΥ» , για την στηρίξει της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ι. Πλακιωτάκη κλπ!!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι  του 2014 ο πάντα πρόθυμος

κ.  Ι. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ  ψήφισε   το καινούργιο   σχέδιο νόμου υπό τον μεγαλόσχημο αλλά τελείως ψευδεπίγραφο τίτλο «Χωροταξική και Πολεοδομική Μεταρρύθμιση – Βιώσιμη Ανάπτυξη»,να καταστρέφει ότι γνωρίζαμε για τη ρύθμιση και διαχείριση του χώρου ότι γνωρίζαμε για την έννοια των πόλεων και την ανάπτυξή τους.
Το ΥΠΕΚΑ εφαρμόζοντας αυτό τον καταστροφικό νόμο  αναθέτει και τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό σε κάθε επίδοξο επενδυτή που θα μπορεί να κατασκευάζει ότι θέλει, όπου θέλει, όπως θέλει ,ακριβώς αυτήν την λογική υπηρετεί και η κατασκευή  του ΒΟΑΚ ,θυσιάζοντας μια εξαιρετικού κάλους Τουριστική περιοχή ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ , χωρίς  οικολογικοί οπτική στηριζόμενη σε μελέτες 30 χρόνων και βαλε  άρα απέτυχε να στηρίξει την πολεοδομική- βιώσιμη Ανάπτυξη του τόπου όπως όφειλε .

Η μικροπολιτική θα έπρεπε να έχει κάποια όρια…. Έτσι ώστε η ηθική να μην σας επιτρέψει μετά από 4 κοινοτικά πλαίσια  να εγκαινιάσετε ένα ημιτελές  έργο το οποίο δεν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι  την ΣΗΤΕΙΑ,ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ επίσης πληροφορηθήκαμε ότι δεν  προβλεφθεί το αυτονόητο  η φωταγώγηση της σήραγγας !!!!!!πράγμα που υποδηλώνει την σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε ο νομός Λασιθίου, και ότι  για την ανάγκη της προεκλογικής αυτής φιέστας ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με 700 ευρω κάθε μέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεραμπέλλου  σας ενημερώνει, ότι οι κάτοικοι αυτού του τόπου έχουν εξαντλήσει όλες της ανοχές τους,  και δεν είναι διατεθειμένοι να συμμετέχουν σε αυτή τη φιέστα, από τα τοπικά μπλοκ εύκολα μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι από προεκλογική φιέστα θα γίνει προεκλογικό φιάσκο.

Παρακαλούμε,  να ακυρώσετε τα εγκαίνια του ΒΟΑΚ στις 16/1/2015.

και να δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου μετά την ολοκλήρωση  του.-

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΥΠΟΨΙΝ κ. Σ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ

Περιφερειακούς Συμβούλους

ΟΑΚ

ΥΠΟΨΙΝ  κ. Ε ΚΟΠΑΣΗ