in

Νίκη της Νεάπολης, νίκη της συνεργασίας νίκη της αυτοδιοίκησης, video

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν τα μέλη του Τ.Σ της Νεάπολης στην έκτακτη συνεδρίαση τους  το μεσημέρι του Σαββάτου μετά την θετική εξέλιξη που αφορά την ακύρωση του λουκέτου για το Α.Τ της πόλης, λουκέτο που έχει μπεί εδώ και 3 χρόνια σχεδόν.

Παρόν στην συνεδρίαση ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, ο οποίος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος γιατί πρόκειται για μια απο τις λιγοστές νίκες της αυτοδιοίκησης απέναντι στο κράτος, είπε ότι είναι η αρχή και θα πρέπει με σύνεση, σοβαρά και ψύχραιμα να γίνουν οι οποίες κινήσεις έως ότι δούμε ξανά αστυνομικούς στην Νεάπολη. Έκανε επίσης λόγο για την σημαντική βοήθεια των νομικών συνεργατών του Δήμου, των τοπικών συμβούλων της Νεάπολης Μανόλη Σπανάκη, Άννας Γουλιδάκη  όπως και του νομικού γραφείου του Ανδρέα Κούνδουρου, ενώ είπε ακόμα ότι περιμένει η τοπική κοινωνία και οι φορείς να αντιληφθούν την σοβαρότητα της συγκεκριμένης εξέλιξης και να κινηθούν ανάλογα.

Ο πρόεδρος του Τ.Σ της Νεάπολςη Νίκος Συλλιγάρδος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε πως η σωστή αντιμετώπιση του θέματος χωρίς φωνές, κραυγές και ανούσιες κοινωνικές εκρήξεις έφερε αποτέλεσμα. Είπε ακόμα πως άμεσα θα εκδοθεί ψήφισμα το οποίο θα κληθούν να υπογράψουν όλοι οι τοπικοί φορείς της περιοχής.

Ο τοπικός σύμβουλος, νυν αστυνομικός εν υπηρεσία που έτρεξε πραγματικά το θέμα αν και εκλεγμένος με τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης, Μανόλης Σπανάκης, μίλησε εφ όλης της ύλης για την κοινή αυτή προσπάθεια που έχει ένα τέλος που πολλοί ίσως να μην ήλπιζαν καν

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ζερβού