in

Νέα πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ η Ελπινίκη Γιατζάκη – Όλοι αναγνώρισαν το έργο του Λευτέρη Ραφαϊλάκη

Στο Δημοτικό συμβούλιο τέθηκε το θέμα της παραίτησης του Λευτέρη Ραφαιλάκη από τη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ κάτι που έγινε αποδεκτό.


Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και μόνιμος συνεργάτης τα τελευταία χρόνι του απερχόμενου προέδρου Χάρης Αλεξάκης όπως και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο του.
Ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι δυσάρεστο το γεγονός αλλά από τη στιγμή που είναι για προσωπικούς λόγους δεν έχει παρά να σεβαστεί την απόφαση του ενώ ταυτόχρονα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ιδιαίτερη η αναφορά του Χάρη Αλεξάκη στο έργο που προσέφερε ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αναφορά του Χάρη Αλεξάκη ο οποίος τόνισε για μια ακόμη φορά το επίπεδο της συνεργασίας τους κάτι που φάνηκε και από το αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης στην επιστολή παραίτησης του τόνισε ότι οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με τη συνεργασία του με τον Δήμαρχο.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η πρόταση αντικατάστασης από την νυν αντιπρόεδρο Ελπινίκη Γιατζάκη και στην θέση του αντιπροέδρου τον Γιώργο Τζώρτζη.
Οι εισηγησεις έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το Δημοτικό συμβούλιο.
Μετά και την επίσημη αποδοχή της παραίτησης του ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Μετά και την επίσημη απαλλαγή μου από τα καθήκοντα του προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ θα ήθελα να ευχηθώ στην καινούρια πρόεδρο Γιατζάκη Ελπινίκη αλλά κ στο νέο αντιπρόεδρο Γιώργο Τζώρτζη καλή δύναμη!!!
Η παρουσία τους νομίζω διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και την αρτιότητα των εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΝ.
Ως απλό μέλος θα παραμείνω δίπλα τους και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης του τόπου μου.
Ολόκληρη η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου