in , ,

Μόνος ο Αγιος Νικόλαος απο την Κρήτη σε έκθεση για τον τουρισμό.

Ξεκίνησε η έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος Αγίου Νικολάου και η ΔΑΕΑΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εκπροσωπείται κανένας άλλος Δήμος της Κρήτης ούτε και φιλοξενείται περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στη συγκεκριμένη έκθεση.
Στο περίπτερο του Δήμου Αγίου Νικολάου βρίσκεται όλη ημέρα και κάθε μέρα έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται η έκθεση, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Μαρία Καφφετζάκη. 

Και ακούραστα υποδέχεται τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα έχει κλείσει και τριάντα b2b συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, γραφεία ταξιδίων και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον ατομικό τουρισμό.

Ήδη κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης πέρασαν εκατοντάδες επισκέπτες από το περίπτερο του Αγίου Νικολάου εκφράζοντας τη διάθεσή τους να επισκεφθούν την περιοχή, που και την γνωρίζουν σαν τουριστικό προορισμό και ξέρουν τις ομορφιές και τις παραδόσεις της.

 Όμως αυτό που τους δυσκολεύει είναι η απόσταση και οι ακριβές τιμές των εισιτηρίων, τόσο των ακτοπλοϊκών, όσο και των αεροπορικών.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

www.anatolh.com