in , , ,

Δύσκολα πείθουν ακόμη και μικρό παιδί, ανακοίνωση της Τ.Ο Ν.Δ Νεάπολης

Παρακολουθήσαμε όλοι χτες το θέατρο του παραλόγου στην Βουλή. Την κυβέρνηση να ικανοποιεί το δίκαιο αίτημα μας για το αυτοδιοίκητο του νοσοκομείου μας, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που όλοι γνωρίζουμε. Την κυβέρνηση να φέρνει στην βουλή διάταξη που μειώνει τις τιμές των φαρμάκων.
Την κυβέρνηση να δίνει κίνητρα στους ιατρούς να καλύψουν θέσεις και κενά σε απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές, ώστε να μην αντιμετωπίζουν οι οικογένειές μας ελλείψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες.

 Και την ίδια ώρα παρακολουθήσαμε και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγει την γνωστή του τακτική. Με φθηνές δικαιολογίες και με επικοινωνιακά τεχνάσματα να καταψηφίζει ότι νωρίτερα είχε υποσχεθεί .

 Πού είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οι δεσμεύσεις σας στη τοπική κοινωνία ότι θα στηρίζετε κάθε δίκαιο αίτημά της; Πού είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οι αγώνες σας υπέρ της αυτονομίας του Διαλυνάκειου; Μήπως η επιλεκτική σας μνήμη έχει εξασθενήσει; Στα ερωτήματα αυτά έχουμε την απάντηση: Όλοι κρινόμαστε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια .

 Και οι δικές σας οι πράξεις είναι αναξιόπιστες, ανεύθυνες και για άλλη μία φορά επικίνδυνες για τον ελληνικό λαό. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ποιοί πραγματικά ενδιαφέρονται για τις μειώσεις των τιμών στα φάρμακα και ποιοί επιλέγουν την τέχνη της υποκριτικής .

Ας αφήσετε λοιπόν στην άκρη τις φθηνές και ανυπόστατες δικαιολογίες.

Πλέον δεν πείθουν κανέναν.

Δύσκολα πείθουν ακόμη και μικρό παιδί.