in

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις ΑΕ Νεάπολης και ΑΟΑΝ.

Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Περικλής Μελιδονιώτης ανάμεσα στην ΑΕ Νεάπολης και τον ΑΟΑΝ,δύο ομάδες που και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών τους και να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα ώστε να είναι οι ομάδες τους έτοιμες στην εκκίνηση των επισήμων υποχρεώσεων που ξεκινάνε σε λίγο καιρό.
Οι Νεαπολίτες ήταν αυτοί που επικράτησαν με σκορ 2-0 ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τη μπάλα στα πόδια τους χωρίς όμωςνα βγάζουν πολλές φάσεις στην επίθεση ενώ οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο της μπάλας και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 5′ όταν μετά απο κάθετη του Τσανάι στον Χαβάκη ο οποίος απέφυγε τον Λυράκη αλλά βγήκε πλάγια κάνοντας τελικά το γύρισμα για τον Ζαχαριά τον οποίο πίεζε ο Μελλισουργός ενώ στη συνέχεια το σουτ του Μουζιούρα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
Στο 9′ η ΑΕΝ απείλησε την εστία του Καμαράτου με δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου το οποίο έφυγε λίγο άουτ απ’το αριστερό δοκάρι και στο 11′ διαγώνια πάσα του Κ.Χατζιάι στον Μορφακίδη του οποίου το φαλτσαριστό πλασέ πέρασε μόλις άουτ απ’το απέναντι δοκάρι.
Στο 28′ οι Αγιονικολιώτες απείλησαν με δυνατό σουτ του Τσάνγκα έξω απ’την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο Λυράκης.Οι τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Γιαννακάκη με κλασική ευκαιρία όταν μετά απο κάθετη μπαλιά του Μορφακίδη ο Κ.Χατζιάι ο οποίος νικήθηκε απ’τον Καμαράτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρώτοι απείλησαν οι παίχτες του Γ.Κοκολάκη και πιο συγκεκριμένα στο 60′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Α.Φαγά ι οποίος βρήκε τον Ζάκου το σουτ του όμως μπλόκαρε σταθερά ο Λυράκης.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μορφακίδη πλάγια αριστερά της περιοχής ο οποίος βρήκε τον Ζανταλή που με καρφωτή κεφαλιά έστηλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Σταυριανουδάκη.
Στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 80′ έγινε το 2-0 για τους πρασινοκίτρινους όταν η μπάλα χάθηκε έξω απ’τη μεγάλη περιοχή του ΑΟΑΝ με τον Κ.Χατζιάι να την κερδίζει κινούμενος απ’τα αριστερά και αποφεύγοντας τον Σταυριανουδάκη πλάσαρε απο πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Ρεπορτάζ: Πέτρος Παρασκάκης