in , ,

Μια πρωταθλήτρια στην ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής του Winners Health Club στον Άγιο Νικόλαο [VIDEO]

Μια σπουδαία πρωταθλήτρια θα είναι από φέτος στο προπονητικό team του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής του του Winners Health Club στον Άγιο Νικόλαο

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς και διαρκούς προσπάθειας ανάδειξης του αθλήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής με την βοήθεια της καθηγήτριας φυσικής Αγωγής κα Τσιρακάκη Ελένη έχουμε την πολύ μεγάλη χαρά να έχουμε στο δυναμικό μας την Πρωταθλήτρια και Καθηγήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Έυη Πλεξίδα !

Έχει στο ενεργητικό της σαν αθλήτρια συμμετοχές από το 1999 έως το 2009 σε πανελλήνια , πανευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήματα κατακτώντας πολλά χρυσά και αργυρά μετάλλια και την 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!!!!!
Επιπλέον ήταν μέλος στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ απο το 2006 έως το 2009 ,συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 κατακτώντας την 9η θέση !!
Είναι τελειόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα στην ρυθμική γυμναστική και πτυχιούχος καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού, ανώτατης επαγγελματικής σχολής αναγνωρισμένη από το κράτος!!
Είναι προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής από το 2009 με μεγάλες διακρίσεις σε οκτάδες, ατομικό και ομαδικό επίπεδο σε διεθνή, πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα!!
Σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά !!

-


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!