in ,

Μια Ε.Θ.Ο.Α.Ν. διαφορετική

Το έλεγαν τα μέλη της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Αγίου Νικολάου, ότι η νέα τους παράσταση, “Αν αργήσω κοιμήσου” είναι διαφορετική, ‘ότι το έργο απο μόνο του είναι κάτι νέο σαν θεατρική πρόταση και ότι η παράσταση αυτή είμαστε εμείς. Θεωρούσαμε ότι αυτό το εμείς ήταν το εμείς της ομάδας, όμως αυτό το εμείς είναι το ΕΜΕΙΣ όλων μας, κάτι που νιώθεις και καταλαβαίνεις αφού το έργο έχει τελειώσει και έχεις δει τον δικό σου εαυτό στην σκηνή, χωρίς καν να παίζεις στο έργο.

Μια παράσταση που χωρίς να λέει πολλά τα παρουσιάζει όλα, ένα έργο που ισορροπεί το μέσα με το έξω σου, με τους ήρωες που παίζουν τους ρόλους να προέρχονται απο την ίδια την δική σου ζωή, ή την ζωή κάποιου φίλου σου.
Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις αν όντως σε αγαπάς, γιατί σίγουρα θα βρεις τον εαυτό σου κάπου εκεί ανάμεσα στους ηθοποιούς της ΕΘΟΑΝ αυτά τα 90 περίπου λεπτά που κρατά το έργο.
Ευχαριστούμε ΕΘΟΑΝ, ευχαριστούμε Φωτεινή Γωνιωτάκη, ευχαριστούμε Μαριάνθη Μενεγάκη, ευχαριστούμε Μανώλη Σγουρέ, ευχαριστούμε….

Θέμη Καραμουρατίδη, Χρήστο Ευαγγελινάκη, Θοδωρή Μπεκατώρο, Μιχάλη Μασσάρο΄ Αποστολάκη Δέσποινα, Έλλη Λιόλιου, Ξανθούλα Πορφυράκη, Μαρία Σπαθαράκη, Αντώνη Νοτάκη, Ελένη Προκοπάκη, Μανόλη Απιδιανάκη, Γιάννη Παπαδομιχελάκη, Άννα Μανιαδάκη, Νίκο Πολυχρονάκη, Τζένη Λάζου, Μαρία Ζερβού, Μαρία Φαρσάρη, Παύλο Παπαδόπουλε, Αντώνη Μαστοροδήμο, Πέλλα Γιαλιτάκη, Μανόλη Σγουρό, Θάλεια Μαρνέλλου, Νατάσα Δολαψάκη.
..παραστάσεις έως το Σάββατο 20 Απριλίου,ώρα 21.15, ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ, Άνω των 15 ετων
ΠΡΟΠΏΛΗΣΗ απο 13.04.2019 καθημερινά στο κινηματοθέατρο ρεξ 19:00 – 21:00