in ,

Με πορεία προς την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια η περιοχή του Οροπεδίου , audio

Επί ένα χρόνο η νυν δημοτική αρχή Οροπεδίου Λασιθίου καταβάλει προσπάθειες ώστε η περιοχή να κερδίσει την εμπιστοσύνη των όσων νέων ανθρώπων επιθυμούν να επενδύσουν και να εργαστούν εντός ορίων του Δήμου, αλλά και να καταδείξει τις δυνατότητες και την εξωστρέφεια του τόπου.
1 10 15 stefanakis
Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιάννης Στεφανάκης μας είπε ότι «ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής δεδομένων των δύσκολων οικονομικοκοινωνικών συγκυριών που επικρατούν στη χώρα προχωρά με ικανοποιητικά αποτελέσματα και μπαίνουν οι βάσεις ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, που θα επιτρέψουν στην περιοχή να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον.
Πέρυσι στο Οροπέδιο είχαν φιλοξενηθεί Γάλλοι πρωταθλητές του ακροβατικού σκι στο χιόνι. Σε συνέχεια της δράσης ήδη δυο γκρουπ των 20 ατόμων έχουν «κλείσει» διακοπές στην περιοχή για 15 μέρες το καθένα. Ο στόχος επετεύχθη και είναι μόνο η αρχή, καθώς τώρα αναπτύσσεται καλύτερα η προβολή του τουρισμού και το χειμώνα διότι, όπως λέει ο Δήμαρχος, το χιόνι δεν κρύβει μόνο κινδύνους αλλά και δυνατότητες.
ακούστε εδώ
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ