in

Με Νίκο Κοκκίνη η Λέλα Μαυρομάτη

Η Μαυρομάτη Ελένη (Λέλα) ανακοινώνει την υποψηφιότητα της με τον συνδυασμό « αλλάζουμε τον Δήμο».

Ονομάζομαι Μαυρομάτη Ελένη και κατάγομαι από το Οροπέδιο Λασιθίου. Εδώ και δεκαετίες ζω και δραστηριοποιούμαι στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του Τμήματος Ξενοδοχειακής Τέχνης Ηρακλείου.
Από το 1977 έως το 1985 υπήρξα ιδιοκτήτρια καταστημάτων οικιακών και ξενοδοχειακών εξοπλισμών και τουριστικών ειδών. Από το 1984 έως το 2006 υπήρξα μέτοχος και διευθύντρια ξενοδοχείου στο Καλό Χωριό. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρώ κατάστημα κοσμήματος καθώς έχω ειδικευτεί στην τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας και στην τεχνοτροπία πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων. Από το 2016 είμαι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Λασιθίου.

Από τη φύση μου είμαι άνθρωπος ενεργητικός και δραστήριος. Σε συνδυασμό αυτών και της αγάπης μου για τον τόπο μου, επιθυμώ με την ψήφο σας να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να συνεισφέρω στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών αυτού του Δήμου.

Όραμα μου είναι ο Δήμος Αγίου Νικολάου να καταστεί στη συνείδηση όλων ως Δήμος πρότυπο. Να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί κατάλληλα κάθε γωνία αλλά και κάθε ανθρώπινο δυναμικό αυτού του τόπου που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει σε αυτόν το σκοπό. Οραματίζομαι ένα Δήμο αξιοκρατικό και ισόνομο που θα σέβεται τους πολίτες σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα και αν ανήκουν και που θα μπορεί επίσης να εμπνεύσει τον σεβασμό του πολίτη προς σ’ αυτόν.
Αυτό το όραμα πιστεύω ότι θα μπορέσω να το πραγματοποιήσω με συνοδοιπόρο τον υποψήφιο Δήμαρχο κύριο Νίκο Κόκκινη ο οποίος μου έκανε την τιμή να με εντάξει στο τοπικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Με εκτίμηση

Μαυρομάτη Ελένη (Λέλα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «αλλάζουμε τον Δήμο».